★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

ITunes on PC showing raw Javascript instead of proper links, help!

01-09-2013, 12:01 PM
#1
Joined: Dec 2009
Location: Fort Lauderdale
Posts: 5,301
ITunes on PC showing raw Javascript instead of proper links, help!

iTunes just started acting funky today. The Authorize computer option isn't greyed out even though it's authorized.

The links, instead of having the correct text, are showing javascript (I think) functions. On an app's detail page, Instead of a showing a price, the button says MZStorePlatform...(it's cut off).

On the itunes homepage, under quicklinks, it reads like this:
SF6.Quicklinks.iTunesmatch
SF6.Quicklinks.MyWishlist.

Also, it's having me enter my password every time I download, which it didn't used to.

I'm on a Win7 machine running iTunes 11+.. Sorry if I'm in the wrong forum, but I'm very worried. Could this just be low memory? I'm afraid that if I make the wrong move, I'll lose my files or something.

Anyone have any idea what is going on?
01-09-2013, 12:08 PM
#2
Joined: Dec 2009
Location: Fort Lauderdale
Posts: 5,301
Crap, it's on my iPad mini now too! the AppStore search box has "DV6.search" in it? Is this happening to everyone? I think it happened after I tried to look up previous purchases on my iPad. Some one help me. I'm afraid. . I need a hug.

Well, if anyone is familiar with the inner workings of the AppStore and could tell me what's up, I'll skip the hug and take that.

01-09-2013, 12:19 PM
#3
Joined: Apr 2009
Location: France
Posts: 3,451
Quote:
Originally Posted by Greyskull View Post
Crap, it's on my iPad mini now too! the AppStore search box has "DV6.search" in it? Is this happening to everyone? I think it happened after I tried to look up previous purchases on my iPad. Some one help me. I'm afraid. . I need a hug.

Well, if anyone is familiar with the inner workings of the AppStore and could tell me what's up, I'll skip the hug and take that.
If you have it on your computer and ipad, then it's probably your internet connection. Restart your router, pc and ipad then it should be fine. Otherwise just wait a cople of hours it should be fine.
01-09-2013, 12:22 PM
#4
Joined: Mar 2010
Location: Sweden
Posts: 1,336
Same here so it's probably just something temporary on Apples end.

Soundcloud:
http://soundcloud.com/chris1a-1
Audiobombs (presets and templates for iOS synths):
https://www.audiobombs.com/users/ChrisG
01-09-2013, 12:23 PM
#5
Joined: Dec 2008
Location: Berlin, Germany
Posts: 1,498
Same here, too

GameCenter : amusingGrace
Feel free to add me
01-09-2013, 12:35 PM
#6
Joined: May 2012
Location: In the Chatroom
Posts: 15,759
Greyskull, sorry I got no good feedback for you, and I am very reluctant to do so, but I can give you a hug if you really need it. Haha! J/K!
01-09-2013, 12:22 PM
#7
Joined: Aug 2012
Posts: 2,082
Yeah, it appeared today on some devices and PCs (https://discussions.apple.com/message/20856794#20856794). It's just some bug. Wait till Apple solves it.

The AppStore works fine on 4.3.3 though.