★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Anyone else have gamecenter "welcome" popup?

02-09-2013, 07:00 PM
#1
Joined: Jun 2012
Posts: 61
Anyone else have gamecenter "welcome" popup?

Ive been playing some games and instead of the welcome back banner theres a popup screen for gamecenter and its really getting on my nerves. Is this happening to anyone else?
02-09-2013, 07:17 PM
#2
Joined: Apr 2012
Posts: 556
Are you logged in to gamecenter?

02-09-2013, 07:23 PM
#3
Joined: Jun 2012
Posts: 61
Yes I am
02-09-2013, 07:26 PM
#4
Joined: Apr 2012
Posts: 556
That's weird than, I've never experienced that.... ):
02-09-2013, 07:28 PM
#5
Joined: Jun 2012
Posts: 61
Well at least last time i checked, it showed my profile. Ill try logging in again
02-09-2013, 07:27 PM
#6
Joined: May 2010
Location: Lexington, KY
Posts: 2,381
Send a message via AIM to SkyMuffin Send a message via Yahoo to SkyMuffin
Is the welcome screen the one that asks you to login or create a new gamecenter account? That's an issue people have had with jailbreaks in the past. The typical solution that has worked is:

1. Close all multitasking apps. Open settings app and log out of gamecenter.
2. Open a game that uses GC, make a throwaway account, and log in. Close that app.
3. Open settings app again and log out of that account. Then log in to your original account.
4. Open a game that uses GC and log in with your original account. It should work now!

i'm a pretty kitty cat
02-09-2013, 07:29 PM
#7
Joined: Jun 2012
Posts: 61
Quote:
Originally Posted by SkyMuffin View Post
Is the welcome screen the one that asks you to login or create a new gamecenter account? That's an issue people have had with jailbreaks in the past. The typical solution that has worked is:

1. Close all multitasking apps. Open settings app and log out of gamecenter.
2. Open a game that uses GC, make a throwaway account, and log in. Close that app.
3. Open settings app again and log out of that account. Then log in to your original account.
4. Open a game that uses GC and log in with your original account. It should work now!
Thank you, ill try this!
02-09-2013, 07:48 PM
#8
Joined: Jun 2012
Posts: 61
It worked, thank you so much (: