04-12-2012, 05:54 PM
Quote:
Originally Posted by helriser View Post
IB2 doesn't count since that game is soooooooo slowwwwwww and renders only two characters on screen at any giving time
In IB2, the characters are rendered in a fully 3d environment - more than just a skybox which is what surrounds you in GOF2HD (it's not like all the stars and visible planets are 3d objects). also the movement speed of the 3d models doesn't impact performance..

my point is you are ignoring very important factors - IB2 very well might be showing more triangles on screen at a time compared to GOF2HD. none of us have any real idea.
04-17-2012, 03:49 PM
GOF2 HD at 1440 x 1080 in the works

Hi Guys,

we are working on running GOF2 HD at 1440 x 1080 on the new iPad. First tests look promissing. Unfortunately, we have to create a new set of UI assets as the current set is just too small. As GOF2 comes with plenty of 2D assets for the UI in particular when docked to a station that will take some time. We hope for you understanding and please stay with us!

Cheers,
Michael

Check out the new feature trailer for Valkyrie, the massive add-on of Galaxy on Fire 2!
Need hands on with Galaxy on Fire 2 or want to leave us some input? Visit our forums!

04-17-2012, 04:31 PM
Quote:
Originally Posted by fishlabs_games View Post
Hi Guys,

we are working on running GOF2 HD at 1440 x 1080 on the new iPad. First tests look promissing. Unfortunately, we have to create a new set of UI assets as the current set is just too small. As GOF2 comes with plenty of 2D assets for the UI in particular when docked to a station that will take some time. We hope for you understanding and please stay with us!

Cheers,
Michael
Thanks a lot! We appreciate your hard work

Find me on Twitter
04-17-2012, 08:03 PM
Joined: Aug 2009
Location: NYC, New York. USA
Posts: 2,083
I can't find a answer to this. I just bought the game in HD about a week or so ago and now I can't get passed the mission where I need to collect 50t of alien ore or something like that. I think I need to go though a orm hole to get to void territories but it's not letting me get there. I love this game but im absolutely frustrated as I tried evyything I and visited every place possible. PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!

Game Center I.D- Fastbridge

Twitch TV Channel Name- Donafello

Last edited by Fastbridge; 04-17-2012 at 08:09 PM.
04-17-2012, 08:12 PM
Joined: Aug 2009
Location: NYC, New York. USA
Posts: 2,083
^^^^^^^^please help^^^^^^^

Game Center I.D- Fastbridge

Twitch TV Channel Name- Donafello
04-17-2012, 11:04 PM
Quote:
Originally Posted by fastbridge View Post
I can't find a answer to this. I just bought the game in HD about a week or so ago and now I can't get passed the mission where I need to collect 50t of alien ore or something like that. I think I need to go though a orm hole to get to void territories but it's not letting me get there. I love this game but im absolutely frustrated as I tried evyything I and visited every place possible. PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!
Hi Fastbridge
There is a bug in the current version of the game
as soon as you go through a wormhole it takes you back to where you started.
I hear an update has been submitted with this bug fixed but just waiting on apple's approval
04-18-2012, 02:33 AM
Joined: Aug 2011
Location: Belgium
Posts: 274
Quote:
Originally Posted by redribbon View Post
continue your hard work guys.you guys always been my favorite devs. i can't wait to play this valkyrie ext. + supernova later in HD glory with smooth framerate.
Me too. I'm eager to see how it will render !!!
04-18-2012, 04:46 AM
Joined: Aug 2009
Location: NYC, New York. USA
Posts: 2,083
Quote:
Originally Posted by ge0c31t View Post
Hi Fastbridge
There is a bug in the current version of the game
as soon as you go through a wormhole it takes you back to where you started.
I hear an update has been submitted with this bug fixed but just waiting on apple's approval
Damnnn was so getting into this. I'm going on vacation next week so hopefully this updates for me by then.

Game Center I.D- Fastbridge

Twitch TV Channel Name- Donafello
04-18-2012, 04:47 AM
Update 1.07 is live now!
04-18-2012, 11:35 AM
Say I'm running GOF 2 non hd version on iPad 3 and am crashing at the same sot over and I've again.

It's where I'm supposed to launch a probe at he mothers hip. I'm at Gome C and take the protect the convoy mission.. After I fly out and engage the pirates the game crashes and kicks me out completely..