★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.
01-26-2012, 02:43 AM
#61
Joined: Jan 2011
Location: Ankh-Morpork
Posts: 2,543
Quote:
Originally Posted by Lethegames View Post
I guess everyone is sleeping at this hour, but if there is anyone out there, I still got 2 codes to give away.
I'll put in a request for one, then. ^_-
01-26-2012, 03:02 AM
#62
Joined: Jan 2012
Location: Philippines
Posts: 20,108
Im go for a code!

01-26-2012, 03:16 AM
#63
Joined: May 2010
Location: Deepest Circle, Hell
Posts: 7,079
Any chance the game will be updated with retina graphics in the forthcoming update?

"I am virgin, I'm a whore! Giving nothing; the taker, the maker of war!" - Black Sabbath, "I"
01-26-2012, 04:31 AM
#64
Joined: Dec 2010
Location: Sydney
Posts: 2,556
Quote:
Originally Posted by metalcasket View Post
Any chance the game will be updated with retina graphics in the forthcoming update?
Retina graphics for a pixel art game? @_@
That would make the deliciously pixelated graphics look clean wouldn't it?
01-26-2012, 04:35 AM
#65
Joined: May 2010
Location: Deepest Circle, Hell
Posts: 7,079
Quote:
Originally Posted by gunxsword View Post
Retina graphics for a pixel art game? @_@
That would make the deliciously pixelated graphics look clean wouldn't it?
If you've got Sword and Sworcery, Mystery of the Japanese Werewolf, The Last Rocket and Frogatto, compare the three former to the latter. Yes...retina graphics for a pixel art game.

"I am virgin, I'm a whore! Giving nothing; the taker, the maker of war!" - Black Sabbath, "I"
01-26-2012, 10:34 AM
#66
Joined: Jun 2010
Location: Southern Indiana
Posts: 13,403
Send a message via MSN to syntheticvoid
so... I updated... and the jump is all sorts of screwed up...

most of the time it's laggy as all hell... and sometimes it doesn't even respond...

at first I even thought that you changed it so that you had to charge your jump and then let go to jump...

but then I just kept my thumb down on the jump button and Death did a small jump about a second after I placed my thumb there...

Anyone else experiencing this?? the game is totally unplayable for me now.

:;:CURRENT 'FAVORITES' FOLDER:;:
Bring Me Sandwiches, Phoenix HD, .Decluster Zero, Goblin Sword
:;:GAMECENTER ID:;:
syntheticvoid (please say you're from TA)
01-26-2012, 01:48 PM
#67
Joined: Dec 2010
Location: Sydney
Posts: 2,556
Played the update. Loving it!

Destructible objects and obstacles spawn more often now, a big improvement from the previous version that spawned objects few and somewhat far between.

*Edit:
End game rewards (lifeless shards) can be used to purchase upgrades! They are given at a fast rate (enemy killed x max multiplier) and upgrades aren't costly.

@Synth
Nup, game runs perfectly on my device.
01-26-2012, 02:01 PM
#68
syntheticvoid, can you tell me the devices you used to play Necrorun?
And to what iOS were they updated to?
01-26-2012, 02:40 PM
#69
Joined: Jan 2012
Location: Philippines
Posts: 20,108
I updated too and I am impressed with the improvements. As Gunxsword said, a lot more happening on the screen this time which makes piling up combos easier and makes the game a lot more hectic, making the game a lot more fun to play.

And yes, the addition of skills and perks are sweet. The jump physics may need more improvement, but it is very responsive at what it does.

All in all, a very good update which makes a fun runner a bit more enjoyable.

Game Center integration and we have one hell of a runner.
04-21-2012, 12:42 PM
#70
Hey everyone.

We finally released Necrorun on websites. You can play it for free now on your PC to give it a try.

Its currrently frontpaged at Newgrounds
Click here to play it.

Please note the iOS version still doesn't have online highscores. That is coming for the next update, along with a performance upgrade to smooth things out if Adobe's new Hardware Acceleration system does any good for Necrorun.