Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #211  
Old 05-08-2012, 07:29 PM
wargrim wargrim is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 116
Default

Quote:
Originally Posted by wargrim View Post
not available error still, take my money damn you!
Still cant buy... if its not one thing...
Reply With Quote
  #212  
Old 05-08-2012, 07:31 PM
Fafner Fafner is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 323
Default

Same here.
Tells me there is an update then when I tap it says not available *sniffle*
Reply With Quote
  #213  
Old 05-08-2012, 09:42 PM
wargrim wargrim is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 116
Default

Quote:
Originally Posted by wargrim View Post
Still cant buy... if its not one thing...
/tears, still unavailable
Reply With Quote
  #214  
Old 05-08-2012, 10:00 PM
famousringo famousringo is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 252
Default

Update came down fine for me. No crashes at all so far, even though I've looked at stats every chance I got and redesigned ships several times. I didn't even bother to clear out my apps first, just fired it up and it's been buttery ever since.

Man, Rebels just can't do cruisers somehow. I've had good luck using cruisers as rear artillery and fighter repair while a using a fleet of tough frigates to peel open enemy cruisers exposing them to lethal fighter swarms, though.
Reply With Quote
  #215  
Old 05-08-2012, 10:34 PM
mateofalcone mateofalcone is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 45
Default

I was getting the unavailable problem until I deleted the app and reinstalled it. Maybe it has something to do with the fact that I had the first broken update installed, which was pulled. If you're getting this error, it's worth trying!
Reply With Quote
  #216  
Old 05-08-2012, 11:21 PM
Fafner Fafner is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 323
Default

Quote:
Originally Posted by mateofalcone View Post
I was getting the unavailable problem until I deleted the app and reinstalled it. Maybe it has something to do with the fact that I had the first broken update installed, which was pulled. If you're getting this error, it's worth trying!
Good call!

This worked for me!
Reply With Quote
  #217  
Old 05-09-2012, 03:01 AM
Fimb Fimb is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 364
Default

It is more stable after the update. However, it still crashes and has strange bugs (iPad 1 iOS 5, no JB). Last time it crashed right after the second mission (the first one after the tutorial), could not see the statistics. The tutorial windows are also very buggy - had to restart the game three or four times because they wouldn't let me forward (pushing the 'Continue' button, nothing happens).

Again, it keeps getting better, but it's still far from stable at this point. I seriously hope they'll churn out some stability updates before starting to release the add-ons.

Last edited by Fimb; 05-09-2012 at 03:41 AM..
Reply With Quote
  #218  
Old 05-09-2012, 05:23 AM
Royce Royce is offline
Senior Member
iPad mini
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,413
Default

Very nice update. I would call this highly stable now, at least on my iPad 2. All the crash bugs seem to have been eliminated but one (save a ship design and immediately change a module still leads to a crash every time for me). I can also no longer reproduce any of the visual bugs with stats overlaying other stats. Definitely a recommended buy at this point, at least if you have an iPad 2 or 3.
Reply With Quote
  #219  
Old 05-09-2012, 08:15 AM
currymutton currymutton is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,432
Default

Still crashes on iPad1 right after the battle...
Reply With Quote
  #220  
Old 05-09-2012, 03:11 PM
DotComCTO DotComCTO is offline
Senior Member
iPad (3rd Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Feb 2009
Location: Westchester County, NY
Posts: 467
Default

Quote:
Originally Posted by currymutton View Post
Still crashes on iPad1 right after the battle...
With 256 MB RAM - much of that used by iOS - it doesn't surprise me that this would crash on an iPad 1.



--DotComCTO
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent