Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Developer Discussion > Public Game Developers Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-01-2012, 01:42 PM
chunkyguy chunkyguy is offline
Junior Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: May 2011
Location: India
Posts: 26
Default Build at the AppStore is different that what I uploaded

The current version has new audio, new icons. Take a look at the top right in the screenshots and the videos:

Zombie version:

Screenshot:

Video

Youtube link | Pop Up


Expected version.

Screenshot:

Video

Youtube link | Pop Up


But every time I download my own app from the app store {itunes link} I get the older version. And when I run from the Xcode the newer version runs, and I haven't touched the code since submitting to AppStore.

I searched on google, devforums.apple and no one seems to have faced something like this.

I've even tried downloading using a Promo code. I think the device sort of caches the app, even after I delete it. Because with every install I even get the GameCenter notifications even though I commented out all the GameCenter code in the final release.



This is the first submission, not an update.

What could be the explanation? Is this some sort of Apple's Halloween prank? What is the protocol for downloading your own app on your testing devices?

Edit:
The issue is not resolved. Thanks everyone for their help.

Last edited by chunkyguy; 11-05-2012 at 04:59 AM.. Reason: Issue Resolved
Reply With Quote
  #2  
Old 11-03-2012, 07:35 AM
DemonJim's Avatar
DemonJim DemonJim is offline
Developer
iPad (3rd Gen), iOS 7.x
 
Join Date: Nov 2010
Location: UK
Posts: 389
Default

Have you tried deleting the app from the device and then doing a full clean and rebuild?

It sounds like it's possibly just an asset timestamp issue. So perhaps you replaced some pngs with some that are actually older (according to their timestamp), so these aren't getting transferred to your device when you run it, yet the archive built for the App Store is using the later (but 'older') pngs.

A total guess though, as I'm not quite sure I understand the problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2012, 09:28 AM
kohjingyu's Avatar
kohjingyu kohjingyu is offline
Developer
iPhone 4, iOS 6.x
 
Join Date: Mar 2009
Location: Singapore
Posts: 1,769
Send a message via AIM to kohjingyu
Default

I agree, I think a full re-install/clean would solve the problem. Can't think of anything else unless you uploaded the wrong build..

Did you try the app on a separate device?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-05-2012, 04:56 AM
chunkyguy chunkyguy is offline
Junior Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: May 2011
Location: India
Posts: 26
Default The issue is resolved. Thanks guys for your help.

The issue was due to my uploading the wrong binary. I've now submitted the correct build, it's in the Apple's review system.

The stupidest mistake a person can make for his first app.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent