Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #161  
Old 11-03-2011, 10:27 PM
sampdx sampdx is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 300
Default

Okay so I just was on their website and a few more people are having the same issue. Anyway hopefully it's fixed soon.

Take care.
Reply With Quote
  #162  
Old 12-22-2011, 02:54 AM
DigitalB33R DigitalB33R is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 809
Default

how does this run on the ipad 1?
Reply With Quote
  #163  
Old 12-22-2011, 03:04 AM
DigitalB33R DigitalB33R is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 809
Default

I read mixed reviews for the ipad 1...some say it crashes some say the update fixed it.
Reply With Quote
  #164  
Old 12-22-2011, 03:59 AM
fulcizombie fulcizombie is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 288
Default

This game is awesome...WOW. First of all it's the ONLY racing game that i can play with my ipad2 , i've tried many others (from asphalt6 to ridge racer ) and i couldn't control them . The graphics are amazing, borderline xbox360/ps3 and with exra smoothness (no jaggies at all ) . Seriously to be able to buy a game like this with 1$ is unreal , IMO.
Reply With Quote
  #165  
Old 01-01-2012, 10:59 PM
hsyste hsyste is offline
Junior Member
iPhone 4S, iOS 4.x
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 10
Default Wow..

it looks crazy!
Reply With Quote
  #166  
Old 11-30-2012, 11:16 AM
wha wha is offline
Junior Member
iPad (3rd Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 18
Default

Yes it is insanely good car game on ipad. The hdmi to hdtv is even more insanely innovative but im jus wondering, doesnt the bulky av adapter get in the way of really fantastic experience? I have noticed that when my power cable is attached the fifa13 for example i get worse playability. In my mind id like Racer to be connected via wifi for the freedom know im sayin. When do you fellow geeks think this kind of tech will be established?Tnx in advance bless
Reply With Quote
  #167  
Old 12-01-2012, 11:47 PM
currymutton currymutton is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,442
Default

I use Apple TV in conjunction with my newly acquired used iPad3. There are quite frequent pauses during race making it unplayable on TV. Any fix on that?
Reply With Quote
  #168  
Old 12-19-2013, 02:05 AM
riChchestMat riChchestMat is offline
Senior Member
iPad, OS 4.x
 
Join Date: Oct 2010
Location: London
Posts: 201
Default

Sorry to drag out an old thread but firemint has trashed their RR2 support forum (don't we love EA). I got myself an Apple TV and hoped to experience the dual screen game play via AirPlay but all I get is standard mirroring with the black bars and no 2nd screen. I have an iPad Air and Apple TV 3.

I noticed that RR3 doesn't offer dual screen gameplay so is his something that broke for everyone in ios7 or something?
Reply With Quote
  #169  
Old 01-02-2014, 11:41 PM
doctorded doctorded is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Plantsville, CT
Posts: 106
Default

Too funny, I wanted to play that today, and issue! Worked on my iPhone, not the ipad air?
To bad they drop updates.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent