ITunes on PC showing raw Javascript instead of proper links, help!

01-09-2013, 12:01 PM
#1
ITunes on PC showing raw Javascript instead of proper links, help!

iTunes just started acting funky today. The Authorize computer option isn't greyed out even though it's authorized.

The links, instead of having the correct text, are showing javascript (I think) functions. On an app's detail page, Instead of a showing a price, the button says MZStorePlatform...(it's cut off).

On the itunes homepage, under quicklinks, it reads like this:
SF6.Quicklinks.iTunesmatch
SF6.Quicklinks.MyWishlist.

Also, it's having me enter my password every time I download, which it didn't used to.

I'm on a Win7 machine running iTunes 11+.. Sorry if I'm in the wrong forum, but I'm very worried. Could this just be low memory? I'm afraid that if I make the wrong move, I'll lose my files or something.

Anyone have any idea what is going on?
01-09-2013, 12:08 PM
#2
Crap, it's on my iPad mini now too! the AppStore search box has "DV6.search" in it? Is this happening to everyone? I think it happened after I tried to look up previous purchases on my iPad. Some one help me. I'm afraid. . I need a hug.

Well, if anyone is familiar with the inner workings of the AppStore and could tell me what's up, I'll skip the hug and take that.

01-09-2013, 12:19 PM
#3
Quote:
Originally Posted by Greyskull View Post
Crap, it's on my iPad mini now too! the AppStore search box has "DV6.search" in it? Is this happening to everyone? I think it happened after I tried to look up previous purchases on my iPad. Some one help me. I'm afraid. . I need a hug.

Well, if anyone is familiar with the inner workings of the AppStore and could tell me what's up, I'll skip the hug and take that.
If you have it on your computer and ipad, then it's probably your internet connection. Restart your router, pc and ipad then it should be fine. Otherwise just wait a cople of hours it should be fine.
01-09-2013, 12:22 PM
#4
Joined: Mar 2010
Location: Sweden
Posts: 1,330
Same here so it's probably just something temporary on Apples end.

Soundcloud:
http://soundcloud.com/chris1a-1
Audiobombs (presets and templates for iOS synths):
https://www.audiobombs.com/users/ChrisG
01-09-2013, 12:22 PM
#5
Yeah, it appeared today on some devices and PCs (https://discussions.apple.com/message/20856794#20856794). It's just some bug. Wait till Apple solves it.

The AppStore works fine on 4.3.3 though.
01-09-2013, 12:23 PM
#6
Joined: Dec 2008
Location: Berlin, Germany
Posts: 1,468
Same here, too

GameCenter : amusingGrace
Feel free to add me
01-09-2013, 12:35 PM
#7
Greyskull, sorry I got no good feedback for you, and I am very reluctant to do so, but I can give you a hug if you really need it. Haha! J/K!
01-09-2013, 12:38 PM
#8
Quote:
Originally Posted by Connector View Post
Greyskull, sorry I got no good feedback for you, and I am very reluctant to do so, but I can give you a hug if you really need it. Haha! J/K!
Now that I know I'm not alone, I'm fine. It means it isn't my PC or device.
01-09-2013, 02:11 PM
#9
Joined: Dec 2010
Location: Houston, TX
Posts: 9,371
I am adding to choir of people who have also noticed this bug.