01-27-2013, 11:06 PM
Joined: Nov 2010
Location: Asmara, Eritrea
Posts: 1,730
Quote:
Originally Posted by Bassman97 View Post
How far am I into the game when I have to rescue lance?
You got a big chunk left. With property missions, I would say, you have about 60%-70% left. You might struggle at the RC and porn studio mission. Add the Malibu mission, prepare to spend a little more time

Aid is like a pill that numbs the pain, if you take it too often you get addicted. President Isaias Afwerki
This simple and timeless quote sums up Eritrean government & people's self-reliance policy.
01-27-2013, 11:27 PM
Quote:
Originally Posted by Sidgoku123 View Post
vice city has dynamic shadows and runs smoothly on ipod 3g but lags on ipod 4g,Rockstar should have optimised the game better instead they gave us laggy c##p.
The game isn't crap your deVICE is (see what I did there?). How do you expect games to keep progressing on iOS is they're being held back by hardware? Upgrade your device every 2 years and you'll be good.

01-28-2013, 02:39 AM
Quote:
Originally Posted by AbsolutePhenom View Post
The game isn't crap your deVICE is (see what I did there?). How do you expect games to keep progressing on iOS is they're being held back by hardware? Upgrade your device every 2 years and you'll be good.
And the itouch 4 is notorious for performing horribly. I think Rockstar did what they could to optimize it to most things, but having devices that are 3-4 years old would make any new iOS game laggy and crappy.
01-28-2013, 03:27 AM
Joined: Apr 2012
Location: Far far away
Posts: 294
I kept that failing that porn studio mission until friend told me you could just use helicopter to get checkpoints -_-
01-28-2013, 03:48 AM
Joined: Aug 2011
Location: Czech republic
Posts: 797
Quote:
Originally Posted by Nemer View Post
I kept that failing that porn studio mission until friend told me you could just use helicopter to get checkpoints -_-
I did motorbike rooftops jumping mission with helicopter - took 1st checkpoint by mistake
01-28-2013, 11:23 AM
Joined: Nov 2010
Location: Asmara, Eritrea
Posts: 1,730
Quote:
Originally Posted by Nemer View Post
I kept that failing that porn studio mission until friend told me you could just use helicopter to get checkpoints -_-
Really? I thought you have like 10 or 20 seconds to get back to the skimmer or mission failed

Aid is like a pill that numbs the pain, if you take it too often you get addicted. President Isaias Afwerki
This simple and timeless quote sums up Eritrean government & people's self-reliance policy.
01-28-2013, 11:24 AM
Joined: May 2012
Location: USA
Posts: 6,663
Quote:
Originally Posted by Sidgoku123 View Post
I meant the optimising part of the game is crap,not the game itself actually far from it it's one of the best games of all time.I would expect a 10 year old ps2 game to run smoothly on my device,considering how it runs so much better on incredibly dated psp.upgrade every two years doesn't make sense,ipad 2 will be two years old in two months time it doesn't mean devs. should drop support for it.
iPod 4 is about the bare minimum hardware needed to run the game. I'd be happy it works.
01-28-2013, 01:33 PM
Quote:
Originally Posted by Sidgoku123 View Post
they never even tested the game on the device,it was crashing all the time on ipod 4g at the time of release.so they didn't actually do anything to optimise it on any device.notice how the game runs on ipod 3g with real time
shadows,whereas it is not supported in itunes page.
Well, what iOS version do you have running on them? The iPod 3 should run better with an older build, and if the iPod 4 is running iOS 6, that could be your problem.
01-28-2013, 02:27 PM
Joined: May 2012
Location: USA
Posts: 6,663
Quote:
Originally Posted by Sidgoku123 View Post
I would have been happy if it ran at even 27-30fps but it doesn't,the pop-in is horrible and the game has got no effects whatsoever it looks like a ps1 game to be honest.the same engine also runs on psp but then the psp version is optimised to run the game which makes all the difference.
The iPod 4 also has far more pixels to push and a lot of the very limited system resources go to running the OS. The PSP and PS2 had none.
01-28-2013, 03:38 PM
Joined: Jun 2012
Location: You dont need to know
Posts: 286
Thanks for the help