Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > Mac App Store Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 12-20-2012, 06:27 PM
RodrigoCard RodrigoCard is offline
Developer
iPhone 3G, iOS 4.x
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 46
Default

I fixed the save bug that happened with some people when using quotes or double quotes on preset names.

But I will only be able to submit the update after itunes connect reopens.

For now, please just dont use quotes ' or double quotes " in names.

Thanks!
Reply With Quote
  #22  
Old 02-01-2013, 08:30 AM
RodrigoCard RodrigoCard is offline
Developer
iPhone 3G, iOS 4.x
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 46
Default

I still didnt submit the update. cause I am busy with other projects and investigating additional bugs.

Some people are complaining that the SHIFT key does not work, but looks like this only happens in a few games. Also, I cant find one that it happens to test, can someone tell me one? Or I wouldnt be able to fix this :P

Last edited by RodrigoCard; 02-01-2013 at 08:31 AM.. Reason: typos
Reply With Quote
  #23  
Old 02-13-2013, 11:40 AM
GlennX's Avatar
GlennX GlennX is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Location: UK
Posts: 725
Default

Does it also remap buttons to other buttons? I have a few mac games (e.g. Super Meat Boy) that seem to require a wired XBox pad, I'd rather use a dualshock but the button mappings are unusable as standard.
Reply With Quote
  #24  
Old 02-13-2013, 02:08 PM
RodrigoCard RodrigoCard is offline
Developer
iPhone 3G, iOS 4.x
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by GlennX View Post
Does it also remap buttons to other buttons? I have a few mac games (e.g. Super Meat Boy) that seem to require a wired XBox pad, I'd rather use a dualshock but the button mappings are unusable as standard.
No, but you can use it to emulate the keyboard on super meat boy.
There is a caveat on this game, you cant even use a Xbox controller on it properly. I needed to tweak a config file and use Joystick Mapper to be able to use a Xbox controller with this game. But, for some gamepads you may need only to tweak the config file.

Google for "changing super meat boy gamepad controls", you will find what and how to change the controls.

Cheers!
Reply With Quote
  #25  
Old 02-14-2013, 01:53 PM
GlennX's Avatar
GlennX GlennX is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Location: UK
Posts: 725
Default

Quote:
Originally Posted by RodrigoCard View Post
No, but you can use it to emulate the keyboard on super meat boy.
There is a caveat on this game, you cant even use a Xbox controller on it properly. I needed to tweak a config file and use Joystick Mapper to be able to use a Xbox controller with this game. But, for some gamepads you may need only to tweak the config file.

Google for "changing super meat boy gamepad controls", you will find what and how to change the controls.

Cheers!
Thanks, I guess I assumed it worked with the xbox controller, probably because pictures of the buttons appear on screen. I guess it really goes to show just how important the mac port was.
Reply With Quote
  #26  
Old 02-14-2013, 02:15 PM
RodrigoCard RodrigoCard is offline
Developer
iPhone 3G, iOS 4.x
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by GlennX View Post
Thanks, I guess I assumed it worked with the xbox controller, probably because pictures of the buttons appear on screen. I guess it really goes to show just how important the mac port was.
Yes, that big xbox controller in the start is very misleading.
And Team Meat said they wont fix this issues on their twitter... the Linux version has big issues too... they dont seem to care, unfortunately.

Anyway,
If you need some help with Joystick Mapper, feel free to ask

Cheers!
Reply With Quote
  #27  
Old 03-25-2013, 01:41 AM
twist4funapp twist4funapp is offline
Junior Member
iPhone 4S, iOS 6.x
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 6
Default

@RodrigoCard Its really amazing play from the Joystick. Last time I have played these Prince of Persia on to the PC. Its great experience which gives me to play a lot for a more time.

Have you play Prince of Persia Game?
Reply With Quote
  #28  
Old 03-25-2013, 01:06 PM
RodrigoCard RodrigoCard is offline
Developer
iPhone 3G, iOS 4.x
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by twist4funapp View Post
@RodrigoCard Its really amazing play from the Joystick. Last time I have played these Prince of Persia on to the PC. Its great experience which gives me to play a lot for a more time.

Have you play Prince of Persia Game?
Gamepads really make a big difference on the experience!

Yes, like Prince of Persia a lot, but played only on consoles
Reply With Quote
  #29  
Old 07-04-2013, 10:13 PM
Blacklight00 Blacklight00 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 2
Default

First off I'd like to say thanks for the app. It's great. I just have one problem with it.

When I'm playing diablo 3, I cant move items in my inventory. You have to press and hold the button used for left mouse click and then move the item to where you want. I can press and hold to pick up an item, but it wont let me move the items anywhere while holding the button down. Is it a problem with using two buttons at once or is something else going on?

If anyone can help I would greatly appreciate it!
Reply With Quote
  #30  
Old 07-06-2013, 06:47 PM
RodrigoCard RodrigoCard is offline
Developer
iPhone 3G, iOS 4.x
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by Blacklight00 View Post
First off I'd like to say thanks for the app. It's great. I just have one problem with it.

When I'm playing diablo 3, I cant move items in my inventory. You have to press and hold the button used for left mouse click and then move the item to where you want. I can press and hold to pick up an item, but it wont let me move the items anywhere while holding the button down. Is it a problem with using two buttons at once or is something else going on?

If anyone can help I would greatly appreciate it!
Not sure what is happening. Never heard of that before.
which settings do you have enabled?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent