Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Other > Lounge

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 07-27-2014, 03:28 PM
Sanuku Sanuku is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 11,216
Default

Quote:
Originally Posted by Infinity89 View Post
I need a little help!
With what? I have Accounts on both iTunes Stores so just tell us what this hole thing might be about and I can tell you straight here (probably in one sentence) if it will work or not
Reply With Quote
  #12  
Old 07-27-2014, 05:22 PM
Infinity89 Infinity89 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1,648
Default

Quote:
Originally Posted by Sanuku View Post
With what? I have Accounts on both iTunes Stores so just tell us what this hole thing might be about and I can tell you straight here (probably in one sentence) if it will work or not
I'm trying to change my account to Australian, but it's not letting me do that! It says you have to spend all the credit but it maybe a little difficult at the moment! So I was asking is there any way to do that!
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent