Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 07-24-2014, 09:37 PM
Based Xatu Based Xatu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 657
Default

Quote:
Originally Posted by mariods64 View Post
In the system file it says the version is MAME 0.37b5 It didn't say show it on the app because it was in Chinese.
That's why it won't run properly. Jojo isn't supported. That sucks, I was looking forward to using it. Hopefully a more versatile emulator will come out that I can use.
Reply With Quote
  #22  
Old 07-26-2014, 02:22 PM
mariods64 mariods64 is offline
Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Jul 2014
Location: USA,VT
Posts: 30
Default

Blood Bros works right now
Quote:
Originally Posted by Based Xatu View Post
That's why it won't run properly. Jojo isn't supported. That sucks, I was looking forward to using it. Hopefully a more versatile emulator will come out that I can use.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent