Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #201  
Old 01-30-2015, 07:00 AM
ramzarules ramzarules is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Greece
Posts: 538
Default

jenoheart, it was always this way, requires connection
Reply With Quote
  #202  
Old 01-30-2015, 07:11 AM
Jenohart Jenohart is offline
Senior Member
iPhone 4S
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 202
Default

Huh, well it's news to me since I'm pretty sure the description didn't say anything about an online requirement when the game first launched. I didn't read anything mentioning it either.
Reply With Quote
  #203  
Old 01-30-2015, 11:07 AM
bilboa bilboa is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 7.x
 
Join Date: May 2013
Location: Boston, MA, USA
Posts: 548
Default

Quote:
Originally Posted by ramzarules View Post
jenoheart, it was always this way, requires connection
It didn't require a constant connection originally. I know because I used to play it on my wifi only iPad without a connection. I stopped playing for a while through a couple of updates, and when I tried it again found I could no longer play without a connection. So I don't know exactly which update changed it, but it definitely used to not need a connection.

Last edited by bilboa; 01-30-2015 at 01:07 PM..
Reply With Quote
  #204  
Old 01-30-2015, 02:31 PM
projectmoonlightcafe projectmoonlightcafe is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 181
Default

Does anyone else have problems with their MFi controller with this game? My Moga Rebel buttons don't work.
Reply With Quote
  #205  
Old 01-30-2015, 04:06 PM
bilboa bilboa is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 7.x
 
Join Date: May 2013
Location: Boston, MA, USA
Posts: 548
Default

Quote:
Originally Posted by projectmoonlightcafe View Post
Does anyone else have problems with their MFi controller with this game? My Moga Rebel buttons don't work.
I tried using a controller with it and it did respond, but the button mapping seemed completely random. This was with a Mad Catz CTRLi. I don't remember exactly, but I think the only thing that worked like it should was using the analog stick to move. I think I discovered that the pause button made it jump, and maybe some other button did a special move, but I couldn't find any button mapped to the normal attack. The game description doesn't mention anything about controller support, so I'm guessing they just used some middleware layer like Unity which automatically gives you some kind of controller support, but they never actually intentionally added support for it, so there are just some random control assignments.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent