Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 02-27-2014, 01:57 AM
Gamer1st Gamer1st is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 7.x
 
Join Date: Mar 2013
Location: USA
Posts: 335
Default

It won't get past the start screen on my Air either.
But when they patch it I'm set.
Reply With Quote
  #12  
Old 02-27-2014, 07:06 AM
PBSNellie PBSNellie is online now
Member
iPad Air, iOS 7.x
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 74
Default

Its free again. Go.

Ok am I missing something? Lost one game, now out of lives?!?

Last edited by PBSNellie; 02-27-2014 at 08:52 AM..
Reply With Quote
  #13  
Old 02-27-2014, 09:13 AM
strivemind strivemind is online now
Senior Member
iPad (3rd Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Aug 2010
Location: Ottawa, Canada
Posts: 2,521
Default

Weird graphical glitches.
Sometimes it won't let me past a tutorial message, locking the game.
Sometimes it won't let me select any of my rats.
Sometimes instead of placing a rat I've selected it just vanishes.
Freemium game-limiting timers that require you to ask friends via facebook for keys (like Candy Crush).
Key refresh timer is broken and resets to 30min constantly
Two separate currencies, both available for purchase via IAP.

I can't even get far enough into the game to figure out how you acquire new rats, so sorry no comments on how the progression works.

Basically this is a broken mess. Avoid.
Reply With Quote
  #14  
Old 02-27-2014, 09:33 AM
Gamer1st Gamer1st is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 7.x
 
Join Date: Mar 2013
Location: USA
Posts: 335
Default

Oh my God!

It just occurred to me!

The game is fine.

We're the Labratz!
This was just a test to see how many people would buy and/or download the game.
I wonder if I passed or failed?
Reply With Quote
  #15  
Old 02-28-2014, 09:37 AM
xxteargodxx xxteargodxx is offline
Senior Member
iPad Air, iOS 7.x
 
Join Date: Jan 2011
Location: NJ
Posts: 219
Default

Tried this game am on 'Fight 2' where you face 'Harry Botter', but each time I make a move the opponent does nothing and it just times out and I have to wait 30 minutes before I can face him again.

Will post a video of this bug later.
Reply With Quote
  #16  
Old 02-28-2014, 07:31 PM
Nakor Nakor is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 10
Default

Lol this is so broken. I'll wait a while for an update then try it again.
Reply With Quote
  #17  
Old 03-08-2014, 09:24 AM
Sanuku Sanuku is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 10,164
Default Game Impressions


Low bandwidth Version | Pop Up

Note:

The Singleplayer is now since the last update working but the Multiplayer itself is still far away from being ready to be played at all.
Reply With Quote
  #18  
Old 03-08-2014, 01:01 PM
Bloodangel Bloodangel is offline
Senior Member
iPhone 4, OS 4.x
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 281
Default

Doesn't load on my iphone5 either .... Sits at loading screen
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent