★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

iPhone: Kakuro

10-01-2009, 04:09 PM
Joined: Jun 2009
Posts: 5,137
Originally Posted by Mastersoft View Post
I'm just working on V2 - the only big change is a completely new puzzle generator ... there should be a beta later tonight
I'll be interested to see how that works out. I have been playing this for a couple weeks now. I am more used to the ones in the puzzle magazines and doing everything using scratch paper. Electronic versions are much nicer.

GameCenter ID : oldestgamer
11-04-2009, 09:17 AM
Joined: Apr 2009
Posts: 230
I just posted 20 free copies at www.💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩.com - the only snag being you'll have to write a review to get a rebate
02-27-2013, 04:59 PM
Joined: Jun 2010
Location: New Zealand
Posts: 52
Sometimes it says my Kakuro is not inbuild

Sometimes I finish a Kakuro only to get this message.
Click image for larger version

Name:	IMG_0143.PNG
Views:	1
Size:	107.6 KB
ID:	54096

I always start a new one with TOOLS > CREATE NEW KAKURO,

so how do I make sure that my hours of puzzle solving wont be wasted with an puzzle that wasnt inbuilt?

Last edited by grelb; 02-27-2013 at 05:01 PM.