★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

URL tag not working?

08-22-2014, 02:10 AM
#11
Joined: Sep 2012
Posts: 2,673
You're close, use url=https://www.facebook.com/shineconegames]Whatever text you want[/url] but put a [ before the the first "url=" bit
08-22-2014, 05:32 AM
#12
Joined: Aug 2014
Posts: 19
thanks for the answer I was wondering the same thing! I actually googled how to embed Youtube video on forums even though I was certain I knew how to do that haha

08-22-2014, 05:47 AM
#13
Joined: Jan 2011
Location: England
Posts: 10,949
Quote:
Originally Posted by Shineconegame View Post
I posted a new thread yesterday but the links in it can't be clicked on to direct to the sites, so you have to copy and paste the links on your browser, which is quite not convenient.

For example, here is the link to our fb: https://www.facebook.com/shineconegames/.

Does anyone know what I should do to edit it? Thanks!!!
As you are a new user and due to spammers adding links, links like this wont be active until you reach 20 posts.

We have a lot of spamming and fake shill accounts by the devs so we're trying to stop these. Fake accounts are not good
08-22-2014, 06:17 AM
#14
Thanks for clearing this up, I've been trying to format a press release for the last half-hour and been losing my mind because I couldn't see why the formatting wasn't working!

Web: http://www.huntedcow.com
Facebook: http://www.facebook.com/huntedcow
Twitter: @HuntedCow
08-25-2014, 07:09 PM
#15
Joined: Jul 2014
Posts: 24
I have the same problem - and admittedly I'm just posting that to up my post count a little bit because I will want to share a link soon
08-25-2014, 09:19 PM
#16
Joined: Mar 2011
Location: Neverland
Posts: 348
Is it not working only in upcoming games section?

Things change, roll with punches. But I know, all is gonna come together.
08-28-2014, 10:45 AM
#17
Joined: Aug 2014
Location: Bordeaux, France.
Posts: 28
Quote:
Originally Posted by Boardumb View Post
You won't be able to post links until you have a certain number of posts, I forget how many exactly, I think it's like 15 or 20. We enabled that to try and help fight against spam accounts. Not sure if it's working or just making life harder for new members
Yeah I see how you would need it to fight the spammers. But it's hard for guys like us (indie devs) who want to build up visibility for our games but didn't have a "studio account" before. Anywho that's my little sook.
09-02-2014, 02:11 PM
#18
Joined: Sep 2014
Posts: 102
Had the same problem. Took quite a long time for me to track down this thread to figure out what was going wrong after having scoured the FAQs.

Any chance an admin can add this nugget of information to the FAQs? It's got to be tripping up quite a lot of legit new users.
09-07-2014, 01:23 PM
#19
Joined: Aug 2014
Location: Philippines
Posts: 230
Really working now.

⚜♜⚅✵【ℂℨ₣₣₣Ωℇ】✵⚅♜⚜
Music Producer / GFX Artist / Luker / Game Reviewer
【Check Out My Musics: Click Here! [For More Awesome Remixes]
09-11-2014, 10:38 AM
#20
Joined: Sep 2014
Location: Singapore
Posts: 22
Thanks! This really helps

Swing Copters High Score (140): youtu.be/GTVP467DLW0
Flappy Bird High Score (1179): youtu.be/t8kTl-mHaQA
Flappy Birds Family High Score (784): youtu.be/IEM0GcJ9r-k
Full gameplay. No cheats, no hacks; pure skills.