Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 03-13-2013, 12:48 AM
AnarKitty AnarKitty is offline
Senior Member
iPod Touch (4th Gen), OS 4.x
 
Join Date: Oct 2010
Location: Minneapolis, USA
Posts: 3,659
Default

I've had this for a long time, and I'm wondering if the new update is going to charge me for later levels now.
Reply With Quote
  #12  
Old 03-13-2013, 05:49 AM
SunHpp SunHpp is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 133
Send a message via MSN to SunHpp Send a message via Skype™ to SunHpp
Default

Did you get the classic or Freemium version of the game?
Classic can be reinstall at no charge, freemium might lack of a restore purchase option and i'll add it asap

Quote:
Originally Posted by AnarKitty View Post
I've had this for a long time, and I'm wondering if the new update is going to charge me for later levels now.
Reply With Quote
  #13  
Old 05-12-2013, 06:56 PM
SunHpp SunHpp is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 133
Send a message via MSN to SunHpp Send a message via Skype™ to SunHpp
Default

Hello Folks !

Please check out website here : http://www.jmapp.com/barney/

- Official Website of the game
- Flash complete version of the game
- iPhone/Mac app stores links
- Facebook official page url

Have fun, and share this page to your friends. Thank you!

Barney programmer.
Reply With Quote
  #14  
Old 05-13-2013, 01:03 AM
syntheticvoid syntheticvoid is offline
👮 Spam Police 🚓
iPhone 5, iOS 7.x
 
Join Date: Jun 2010
Location: Southern Indiana
Posts: 13,056
Send a message via MSN to syntheticvoid
Default

Still no widescreen, huh?
Reply With Quote
  #15  
Old 05-13-2013, 03:29 PM
SunHpp SunHpp is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 133
Send a message via MSN to SunHpp Send a message via Skype™ to SunHpp
Default

Not yet, but stay in touch..
Reply With Quote
  #16  
Old 05-13-2013, 03:48 PM
psj3809 psj3809 is offline
Moderator
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Jan 2011
Location: England
Posts: 9,060
Default

I've got the free version. No update. Still doesn't auto rotate? Thought this had been fixed?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent