★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.
11-14-2017, 05:24 PM
#11
Joined: May 2009
Posts: 700
So this is now essentially 3 similar-ish versions of sort-of the same game? Looks like I need a NetEase folder.

My brain hurts; too tired to compare right now.
11-14-2017, 05:31 PM
#12
Joined: May 2009
Posts: 700
Knives Out wont let me create a character with the same name as my Wilderness character because its in use.

Are they essentially the same thing?

Cant see if theres a way to import my character into Knives as huge amounts of the back end are still in Chinese.

11-14-2017, 06:16 PM
#13
Joined: Feb 2013
Location: Hell
Posts: 136
Quote:
Originally Posted by MetaGonzo View Post
So this is now essentially 3 similar-ish versions of sort-of the same game?
This and "Wilderness Survival" is the same game.


Quote:
Originally Posted by MetaGonzo View Post
Cant see if theres a way to import my character into Knives as huge amounts of the back end are still in Chinese.

There is. You need to create a NetEase account in the game where your original character is, and just login using that account in this one.

XboxLive: MaxRolled | VG(EU): Ann0ying | GC: Ann0ying666 | Apps Beta Tested: 34
11-14-2017, 06:21 PM
#14
Joined: Apr 2009
Location: Sacramento, CA
Posts: 4,312
There's also another one on Android called Survivor Royale, also from NetEase https://play.google.com/store/apps/d...com.netease.rs

I have no idea what they're strategy is here, except maybe throw as many battle royale games at the wall as possible and see which one sticks?

Fondle me on Twitter:@JaredTA
11-14-2017, 06:26 PM
#15
Joined: May 2009
Posts: 700
Quote:
Originally Posted by Ann0ying View Post
This and "Wilderness Survival" is the same game.





There is. You need to create a NetEase account in the game where your original character is, and just login using that account in this one.
I get that theyre the same; I just cant figure out how to do the above.
11-14-2017, 06:41 PM
#16
Joined: May 2009
Posts: 1,323
Quote:
Originally Posted by Ann0ying View Post
What language do you want this game to be translated into?
English. Obviously.

Got lost on my way to GameFAQs...
GID: stlredbird
11-14-2017, 07:07 PM
#17
Joined: Feb 2013
Location: Hell
Posts: 136
Quote:
Originally Posted by stlredbird View Post
English. Obviously.
It has English.

XboxLive: MaxRolled | VG(EU): Ann0ying | GC: Ann0ying666 | Apps Beta Tested: 34
11-14-2017, 07:50 PM
#18
Joined: May 2009
Posts: 1,323
Quote:
Originally Posted by Ann0ying View Post
It has English.
Well if it does how am i supposed to switch to it?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	15050663-E7FF-422B-9238-75E46DEC5792.jpg
Views:	17
Size:	153.8 KB
ID:	117989  

Got lost on my way to GameFAQs...
GID: stlredbird
11-14-2017, 08:25 PM
#19
Joined: Nov 2014
Location: Eos
Posts: 3,047
Quote:
Originally Posted by stlredbird View Post
Well if it does how am i supposed to switch to it?
If all else fails download the google translate app and take a screenshot and translate to English
But once you get by that you should see a globe on the right side click it and select English
11-14-2017, 09:54 PM
#20
Joined: May 2009
Posts: 1,323
I dont know what i all agreed to to get to the language option but i got there. Half of it is still in another language but oh well.

Got lost on my way to GameFAQs...
GID: stlredbird