Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Other > Lounge

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-15-2014, 02:28 AM
iPadisGreat iPadisGreat is offline
Senior Member
iPhone 5c, iOS 7.x
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2,353
Default Cannot connect to iTunes?

For the first time ever, Apple TV greeted me with the error that it could not connect to iTunes. This after I spent another $50 on iTunes movies, so I cannot watch them.

Is Apple trying to say, please stop spending money at my iTunes store and spend more on Freemium games instead?

Has anyone managed to get an Apple TV 3 with such an error to reconnect to iTunes? I had rebooted, signed out and in, and even performed a full reset of my Apple TV 3 to no avail.

iPadwantsToWatchHisPurchasedCopyOfBattleship...
Reply With Quote
  #2  
Old 01-15-2014, 02:29 AM
Gov Gov is offline
Banned
iPhone 5s, iOS 7.x
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2,264
Default

Reset your router / modem
Reply With Quote
  #3  
Old 01-15-2014, 02:34 AM
iPadisGreat iPadisGreat is offline
Senior Member
iPhone 5c, iOS 7.x
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2,353
Default

Quote:
Originally Posted by Gov View Post
Reset your router / modem
That is the one thing I had not tried. I will do so once I get back. Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-15-2014, 03:29 AM
bubblepop900 bubblepop900 is offline
Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 77
Default

I've actually been getting a lot of connection errors when connecting to iTunes on my PC. Perhaps there's problems on Apple's end...
Reply With Quote
  #5  
Old 01-15-2014, 04:33 AM
cloudpuff cloudpuff is offline
Senior Member
iPad mini, iOS 7.x
 
Join Date: Sep 2013
Location: uk
Posts: 2,792
Default

Ive been getting the error on pc and ipad a lot lately, annoying but its helping me save money as I forget to go back and buy later
Reply With Quote
  #6  
Old 01-15-2014, 04:36 AM
Connector Connector is offline
Banned
iPad (4th Gen), iOS 7.x
 
Join Date: May 2012
Location: In the Chatroom
Posts: 15,759
Default

My appstore locks up constantly requiring a power down. Hope they can make it more stable.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent