★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

[Soft Launch: NZ,AU,CA] Like a Boss! (by Versus Evil)

01-29-2016, 07:06 PM
#1
Joined: Jan 2010
Location: Chicago, IL
Posts: 193
[CA][Soft Launch] Like a Boss! (by Skyshine Games)

old soft launch thread

I gave three and half stars to your favorite game.
01-29-2016, 07:12 PM
#2
Joined: Jan 2010
Location: Chicago, IL
Posts: 193
Got to play this one at PAX South 2016, have some impressions here. Wound up finding this one in soft launch while hunting down assets, so if you wanna check it out, here you go.

I gave three and half stars to your favorite game.

01-29-2016, 07:36 PM
#3
Joined: Jun 2011
Posts: 6,635
Anyone give it a try yet?
01-29-2016, 07:46 PM
#4
Joined: Aug 2013
Posts: 1,937
Out of all the stores I have, it had to be Canada ???
01-29-2016, 09:41 PM
#5
I gave it a try and man gotta say Im impressed! Cant wait for the final release, I really didnt expect it to be as fun as it actually is... and not only funny but it seems to be a pretty deep game as well, definitely recommend it
01-29-2016, 10:08 PM
#6
Just created a Canadian apple id to test this game and I have to say, It looks very promising, works really well, no virtual joysticks, fun gameplay, good jokes, I definitely recommend.
01-30-2016, 01:04 AM
#7
Joined: Dec 2014
Posts: 21
I've been waiting to try this when it was announced years ago. Is it just me or you can't keep playing after the end of tutorial where you get slapped with "Server Error" loops?
01-30-2016, 01:27 AM
#8
Joined: May 2012
Posts: 1,105
Quote:
Originally Posted by Ocythoe View Post
I've been waiting to try this when it was announced years ago. Is it just me or you can't keep playing after the end of tutorial where you get slapped with "Server Error" loops?
I got to the part where I'm supposed to upgrade the first skill. The upgrade button is gray and I can't click anywhere on the screen, so it's stuck.

Now it won't load, just black screen. Shane it looks fun.
01-30-2016, 01:46 AM
#9
Joined: Sep 2012
Posts: 1,783
After playing for 10mins now it's black screen. Omg
01-30-2016, 05:12 AM
#10
Had the "skills" issue too, noticed it just happens with the Mage boss... idk why exactly... maybe the mage isnt finished? not sure if there is what to do tho (a friend of mine had the issue). About the crashes at the tutorial I only got it on my iPad Mini 1, which has 512mb memory, so im guessing its some kind of memory related bug