Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #101  
Old 06-27-2014, 04:29 PM
Emos Emos is offline
Senior Member
iPad (3rd Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 462
Default

Quote:
Originally Posted by GentlemanRaptor View Post
I bought it, and love it to bits. However, the super weapons don't seem to work. After I research and build them, nothing happens.
Same here. Some games it works, in other it'll only let you keep rebuilding.
Reply With Quote
  #102  
Old 06-27-2014, 05:38 PM
JeremySpillmann JeremySpillmann is offline
Member
iPhone 3GS, iOS 5.x
 
Join Date: Jan 2012
Location: Zürich Switzerland
Posts: 37
Default

I know of the issue. The problem is that the button doesnt deregister on restart properly. The parameter was changed just before the release.

The fix is in review right now and hopefully hits within a few hours.
Reply With Quote
  #103  
Old 06-28-2014, 02:00 PM
boristanoto boristanoto is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 12
Default bigger fonts

Bigger fonts would be nice. Having trouble reading the descriptions. Having a blast on the iPad though. 5 stars from me.
Reply With Quote
  #104  
Old 06-29-2014, 08:45 AM
GentlemanRaptor GentlemanRaptor is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 11
Default

There is something that might be a bug in the new update-playing as USA, Western Europe launched a Tsar without any research warning ahead of time. It was like 5 minutes in, too.
Reply With Quote
  #105  
Old 06-30-2014, 07:47 AM
Hypocrypha Hypocrypha is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 115
Default

Bought it, high expectations. I think I'm dumb bc I don't get it, after reading how to play. Somewhere I missed the reason why I'm hitting the enemy button and cool down. I'm just hitting buttons with no purpose. And on easy I don't get why Europe can reach USA but I can't reach them! And I dude tons of research! This is why I like the interactive tutorials better. And zooming in on an iPhone 5S it gets all jittery. Hope I figure this out soon or find a "key" to what things do.
Reply With Quote
  #106  
Old 06-30-2014, 07:52 AM
Hypocrypha Hypocrypha is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 115
Default

Yep, looked again. Have no idea the benefits of one missile over another. No explainsion for the main screen where you're spinnin and zooming the earth and the three buttons on the left, when to hit them and moreso, WHY?
Reply With Quote
  #107  
Old 07-01-2014, 08:29 AM
GentlemanRaptor GentlemanRaptor is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 11
Default

Top button on the left launches a good deal of your nuclear stockpile at a general area-called a First Strike. Middle button is for building and using super weapons once you've researched them. Bottom button highlights territories by who controls them, which is useful once the world gets all bombed out. In terms of missiles: cruise missiles have the shortest range but can shoot down other missiles. IRBMs have medium range, and with the Trident research have the greatest power. ICBMs have the longest range with the second ICBM tech researched. The Tsar super weapon is a huge missile that takes multiple cruise missiles to kill, and destroys multiple territories. The stealth bomber is invisible until it attacks, and is also reusable. Was that helpful ?
Reply With Quote
  #108  
Old 07-26-2014, 04:38 AM
icoker icoker is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 157
Default

great smooth gameplay on the 4S. doesnt crash or lag.

Ps. Does anyone know how to unlock the stealth bomber? Also how do you unlock superpowers? By completing objectives?

Also developers, please fix the problem with the game resetting every time

Last edited by icoker; 07-26-2014 at 05:11 AM..
Reply With Quote
  #109  
Old 08-28-2014, 04:27 AM
icoker icoker is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 157
Default

Thank you so much for the update. The progress is now saved and I'm sure I'll be met with surprise whenever I come across the little tweaks and fixes.

Reply With Quote
  #110  
Old 10-09-2014, 10:30 AM
djstout djstout is offline
Senior Member
iPhone 5, iOS 7.x
 
Join Date: Jul 2011
Location: Taiwan & Japan
Posts: 860
Default

Is it possible to play Japan or China?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent