Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #301  
Old 10-14-2014, 03:12 PM
Pheebers Pheebers is offline
Member
iPad Air, iOS 7.x
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 67
Default

That stinks, Gwar. I just came here to whine a bit that they changed the training timing back to 15 min (from 1 min) but your problem is much worse.
Reply With Quote
  #302  
Old 10-14-2014, 03:36 PM
VirtualBoyFreak VirtualBoyFreak is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Apr 2011
Location: Spain
Posts: 2,178
Default

Quote:
Originally Posted by Pheebers View Post
That stinks, Gwar. I just came here to whine a bit that they changed the training timing back to 15 min (from 1 min) but your problem is much worse.
The change from 1 to 15 minutes must have been in the last hours. Yesterday, after the update, it was still 1 minute.

@Gwar: have you contacted the devs through the in-game form to let them know your issue?
Reply With Quote
  #303  
Old 10-14-2014, 10:15 PM
Gwarmaxx Gwarmaxx is online now
Senior Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Feb 2010
Location: NCC 1701 A
Posts: 1,960
Default

Quote:
Originally Posted by Pheebers View Post
That stinks, Gwar. I just came here to whine a bit that they changed the training timing back to 15 min (from 1 min) but your problem is much worse.
Quote:
Originally Posted by VirtualBoyFreak View Post
The change from 1 to 15 minutes must have been in the last hours. Yesterday, after the update, it was still 1 minute.

@Gwar: have you contacted the devs through the in-game form to let them know your issue?
thanks, i've already contacted the support, but in the meantime i've found the solution!!!
just figured out that the problem was on GC sync (corrupted?) when i've tried to open the game on airplane mode and saw that it has loaded another good save position, so i've turned off airplane mode while in the game, and in a couple of attempts guess it has synced fine again

live long and prosper!!!
Reply With Quote
  #304  
Old 11-28-2014, 10:03 AM
VirtualBoyFreak VirtualBoyFreak is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Apr 2011
Location: Spain
Posts: 2,178
Default

Quote:
Originally Posted by Gwarmaxx View Post
thanks, i've already contacted the support, but in the meantime i've found the solution!!!
just figured out that the problem was on GC sync (corrupted?) when i've tried to open the game on airplane mode and saw that it has loaded another good save position, so i've turned off airplane mode while in the game, and in a couple of attempts guess it has synced fine again

live long and prosper!!!
It's amazing the things they can do directly from their servers. I was waiting for an app update to play more sectors (already finished the game and was just grinding resources). Today I opened the game and to my surprise, it's already updated through the game servers and sector 7 is available for exploring, even though the app version is still the same. I've already set to explore the sector
Reply With Quote
  #305  
Old 11-29-2014, 08:26 AM
VirtualBoyFreak VirtualBoyFreak is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Apr 2011
Location: Spain
Posts: 2,178
Default

@Devs: latest update is a bit crappy. You can see some corrupted graphics on the right-most planet, as well as the top planet image not reaching the border, and the "end of trexel space" line seen on the right. I attach image for you to check. Also, trying to enter the space station of sector 1 crashes the game.
Attached Images
File Type: jpg image.jpg (153.2 KB, 2 views)
Reply With Quote
  #306  
Old 12-10-2014, 09:18 PM
grelb grelb is offline
Member
iPhone 5c, iOS 8.x
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 47
Default

I really wish I could:
a) disable the Vibrate on the Space Combat screens.
b) stop my minions from asking for a random trip to 10 forward to give me 10 of each resource, when I have 500,000 of each.
c) abilty to quit a battle and lose rather then wait the 3 minutes or so it takes to let my minions die

Other then that I am enjoying grinding through the interesting missions
Reply With Quote
  #307  
Old 12-11-2014, 10:31 AM
thebassman thebassman is offline
Member
iPad 2, iOS 7.x
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 70
Default

Quote:
Originally Posted by grelb View Post
b) stop my minions from asking for a random trip to 10 forward to give me 10 of each resource, when I have 500,000 of each.
This is definitely something that bugs me as well... if they would give me some dilithium every once and a while, it would be worth it, but for 10 of each, especially further along in the game, it just gets annoying and makes restaffing take that much longer...
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent