Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #331  
Old 07-30-2014, 03:05 PM
Underwater Underwater is offline
Senior Member
iPad mini, iOS 6.x
 
Join Date: Jul 2012
Location: Atlantis
Posts: 307
Default

I've started playing this game again, because I've never really finished it when I started playing it months ago. It's addictive and challenging, but has a few bugs. When I view the competitors in certain marketplaces, the whole section goes missing. Sometimes the competitors are just overlapping each other which makes it unreadable. Sometimes they completely disappear, which resulted in me being confused why people were complaining about my beer having a worse quality than other companies, while there were no other competitors.
Reply With Quote
  #332  
Old 07-30-2014, 06:25 PM
seandanger seandanger is offline
Member
iPhone 4S
 
Join Date: Feb 2013
Location: Baltimore, USA
Posts: 96
Default

Hey Underwater, glad you're playing, and I'm sorry about that bug. We've fixed it locally but are waiting to issue an update until another fix goes in.

In the meantime, you can force the table to reposition itself by keeping the Competition tab selected, then in the left list, selecting a different Marketplace, and then again selecting the one you had selected before. Then everything should look normal.

That bug will be fixed once 1.1.2 goes live, probably in the next week for Android, and 2 for iOS.
Reply With Quote
  #333  
Old Yesterday, 09:45 AM
Underwater Underwater is offline
Senior Member
iPad mini, iOS 6.x
 
Join Date: Jul 2012
Location: Atlantis
Posts: 307
Default

Quote:
Originally Posted by seandanger View Post
Hey Underwater, glad you're playing, and I'm sorry about that bug. We've fixed it locally but are waiting to issue an update until another fix goes in.

In the meantime, you can force the table to reposition itself by keeping the Competition tab selected, then in the left list, selecting a different Marketplace, and then again selecting the one you had selected before. Then everything should look normal.

That bug will be fixed once 1.1.2 goes live, probably in the next week for Android, and 2 for iOS.
Thanks for the quick response! Good to hear the update is coming soon.
Reply With Quote
  #334  
Old Yesterday, 09:49 AM
ortolan ortolan is offline
Junior Member
iPad, iOS 5.x
 
Join Date: May 2014
Location: Brighton
Posts: 24
Default

mmmm...beeer...
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent