Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 06-03-2013, 04:31 PM
gloopsintl gloopsintl is offline
Junior Member
iPad (3rd Gen), iOS 6.x
 
Join Date: May 2013
Location: San Francisco, CA
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by TheBigBass View Post
I don't understand how the whole 'mpoints' thing works. My screen just turns black...
It's a way to get real-life bonuses for reaching in-game achievements. For more info, check out [url]http://getmpoints.com/[/url]

If it's not working and you want to get and use mPoints, let us know on our support site at help.gloopsgames.com and we'll see what we can do to get it working for you.
Reply With Quote
  #12  
Old 06-04-2013, 10:54 AM
C.Hannum C.Hannum is offline
Senior Member
iPad mini, iOS 7.x
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,246
Default

Started playing this morning, so hardly far yet, but an interesting title. It's like what would happen if Battle Nations and Clash of Clans had a love child.

Mobage as publisher or not, it's, so far, a not at all in your face freemium
Reply With Quote
  #13  
Old 06-04-2013, 11:19 PM
Sanuku Sanuku is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 11,216
Default Game Impressions


Low bandwidth Version | Pop Up
Reply With Quote
  #14  
Old 06-06-2013, 03:18 PM
QuantamPulse QuantamPulse is offline
Member
iPhone 5
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 46
Default

I can't seem to get one of the missions to complete. The description says to visit the alliance HQ but I have gone into the alliance menu and clicked on everything I co Ludwig find but cannot get the mission to show complete.

Any ideas what I might be doing wrong ?
Reply With Quote
  #15  
Old 06-07-2013, 05:07 PM
gloopsintl gloopsintl is offline
Junior Member
iPad (3rd Gen), iOS 6.x
 
Join Date: May 2013
Location: San Francisco, CA
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by QuantamPulse View Post
I can't seem to get one of the missions to complete. The description says to visit the alliance HQ but I have gone into the alliance menu and clicked on everything I co Ludwig find but cannot get the mission to show complete.

Any ideas what I might be doing wrong ?
Have you joined an alliance? To visit the Alliance HQ, you'll need to actually be in an alliance. Hope this helps!
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent