★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Minigore-40promos

09-27-2010, 09:47 AM
#1
Joined: Aug 2010
Location: TA
Posts: 1,839
Minigore-40promos

http://minigore.blogspot.com/2010/09...l#comment-form

GRAB IT

Editor at TouchArchive - Follow us:Twitter Facebook
Games List Tested Join our staff just PM me.
If you want to see your game on our blog,just send us a request.
09-27-2010, 09:52 AM
#2
Joined: Sep 2008
Location: Colorado
Posts: 2,654
Awesome! This made my day, so I'll refrain from banning you for life for posting in the wrog section

09-27-2010, 09:53 AM
#3
Joined: Apr 2009
Location: Flour Bluff
Posts: 1,738
Thank You WarCrack! That was very nice of you to post about the codes!

"The previous Dead Trigger thread was the most reported thread in the TouchArcade forum's history." - Eli Hodapp
09-27-2010, 09:54 AM
#4
Joined: Aug 2010
Location: TA
Posts: 1,839
Quote:
Originally Posted by NotYou View Post
Awesome! This made my day, so I'll refrain from banning you for life for posting in the wrog section
This is post in twitter:
I am not developer

Editor at TouchArchive - Follow us:Twitter Facebook
Games List Tested Join our staff just PM me.
If you want to see your game on our blog,just send us a request.
09-27-2010, 09:58 AM
#5
Joined: Aug 2010
Location: Germany
Posts: 283
warcrack thank you very much, got a code
09-27-2010, 10:19 AM
#6
Joined: Feb 2009
Location: india
Posts: 186
all codes are gone
09-27-2010, 10:38 AM
#7
too late
09-27-2010, 10:51 AM
#8
Joined: May 2010
Posts: 1,332
of course

Quote:
Originally Posted by thatusernameistaken
There's this thing they invented way back in the 80's, it's called a "Joke". You may want to look into it...
Instagram: i5_david, feel free to add me
09-27-2010, 11:07 AM
#9
Joined: Oct 2009
Location: Massachusetts, USA
Posts: 1,051
So because I was not on wifi when I entered in a code, it did not work since the game is 30mb. If the code I entered was still unused before I tried it, is there anyway to check if it worked for me when I get back to a wifi area?

I'm realizing that is worded in a confusing way. Hopefully you understand what I'm getting at. If the code I used was free, can I check and download it later when I go back to wifi? Thanks for the help!
09-27-2010, 05:35 PM
#10
Joined: Jun 2009
Location: New York
Posts: 145
Way late on this one. Bummer./