Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 02-02-2015, 10:29 PM
ste86uk ste86uk is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 2,417
Default

Having trouble with teatflight this new one doesn't recognise that I have it installed so when I click the link it just takes me to the store to tell me to download testflight. Tried reinstalling but still no luck, loads up a blank testflight with the appstore over it.

I could always swap to my canadian account but I don't like to use that incase I can't keep saves or they have something I may want to purchase at some point.
Reply With Quote
  #22  
Old 02-02-2015, 10:32 PM
PinW PinW is offline
Junior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 19
Default

Our account system is agnostic about where the app has come from, and all your purchases will be tied to the account you use to register in game. So no worries about losing anything no matter what Apple account or even device you buy on.

It's weird that test flight is not working though. I'd recommend contacting them to see what's going on (there's been a few issues, since Apple recently closed down the normal TestFlight website and do everything through their own website now).
Reply With Quote
  #23  
Old 02-03-2015, 03:11 AM
Substantial_Xav Substantial_Xav is offline
Junior Member
iPad Air, iOS 7.x
 
Join Date: May 2014
Location: Beijing
Posts: 2
Default

Hi Ste86UK.

I know where that comes from :-)
When you click the Testflight link in your email client, it opens it in chrome, right?

Copy the URL in Safari and it'll work like a charm.

Let me know how you like the experience!
Reply With Quote
  #24  
Old 02-03-2015, 04:58 AM
Opheus Opheus is offline
Member
iPad (4th Gen), iOS 8.x
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 38
Default

Very fun game I must say, download it and have been playing for over 2 hours. I am not sure about the balance though, so far I haven't lost a single game by using the one archer with increase damage item + two shield guard with increase speed item formation. The shield guards are quite tanky and can act as bait to lure enemies into archer range, then when their health are low, they can be used to kite the enemies as well. Haven't try any other unit yet but the formation I just mentioned is pretty sick.

I have some question about unit ability as well, what exactly does the Calvary Charge do ? It said +damage and speed to targeted unit. Does that mean the calvary get increase damage and speed against any units you target ? Also I notice that the calvary don't auto attack. Do I have to specifically target an enemy unit for them to attack ?

Also how do you increase your rank ? I win a lot of game but I keep stuck at Bronze III ?

Last edited by Opheus; 02-03-2015 at 05:17 AM..
Reply With Quote
  #25  
Old 02-03-2015, 05:13 AM
Cherway Cherway is offline
Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 35
Default

General Chaos was freaky awesome! One of the best Sega games ever. If this one is more or less the same, it should be a napalm bomb! Is there any game play video on the net?

Upd: found on the second page here

Last edited by Cherway; 02-03-2015 at 05:16 AM..
Reply With Quote
  #26  
Old 02-03-2015, 05:14 AM
PinW PinW is offline
Junior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by Opheus View Post
Very fun game I must say, download it and have been playing for over 2 hours. I am not sure about the balance though, so far I haven't lost a single game by using the one archer with increase damage item + two shield guard with increase speed item formation. The shield guards are quite tanky and can act as bait to lure enemies into archer range, then when their health are low, they can be used to kite the enemies as well. Haven't try any other unit yet but the formation I just mentioned is pretty sick.

I have some question about unit ability as well, what exactly does the Calvary Charge do ? It said +damage and speed to targeted unit. Does that mean the calvary get increase damage and speed against any units you target ? Also I notice that the calvary don't auto attack. Do I have to specifically target an enemy unit for them to attack ?
Hey Orpheus,

The charge ability triggers if you draw a line directly onto an enemy unit (line turns red and you get the animated orange crosshair). The line has to be long enough and can't be interfered with for the charge to kick in (there is a VFX and the damage bonus is very noticeable!)

Re: auto-attacking, they do! Let us know if you're having problems with it, we're still polishing things up including the combat logic.

Cheers,
Pin

Last edited by PinW; 02-03-2015 at 05:18 AM..
Reply With Quote
  #27  
Old 02-03-2015, 05:16 AM
PinW PinW is offline
Junior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by Cherway View Post
General Chaos was freaky awesome! One of the best Sega games ever. If this one is more or less the same, it should be a napalm bomb! Is there any game play video on the net?

Youtube link | Pop Up


Also, if you want a beta invite on test flight send me an email at pin@substantial-games.com or PM me here.

Last edited by PinW; 02-03-2015 at 05:23 AM..
Reply With Quote
  #28  
Old 02-03-2015, 05:25 AM
Opheus Opheus is offline
Member
iPad (4th Gen), iOS 8.x
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 38
Default

@PinW

Hey thank you for your fast reply

May I ask how do you raise your rank ? I win a lot of battle but still stuck at Bronze III, point 995. Also is it normal that all of my opponents are [officer <insert name here> ] ? I am quite sure that I choose 1v1 ladder as my game mode. Thanks.
Reply With Quote
  #29  
Old 02-03-2015, 05:37 AM
PinW PinW is offline
Junior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by Opheus View Post
@PinW

Hey thank you for your fast reply

May I ask how do you raise your rank ? I win a lot of battle but still stuck at Bronze III, point 995. Also is it normal that all of my opponents are [officer <insert name here> ] ? I am quite sure that I choose 1v1 ladder as my game mode. Thanks.
Yes, we've turned bots on in the ladder for now until we get some more users into the game!
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent