Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #451  
Old 11-30-2012, 11:23 AM
pylos pylos is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 53
Default

When do ya think supernova will be reduced?
Reply With Quote
  #452  
Old 11-30-2012, 04:47 PM
Jake-gumbleton Jake-gumbleton is offline
Member
iPad 2
 
Join Date: Nov 2012
Location: Uk
Posts: 68
Default

I stuck so many hours into this game, splendid work guys!
Reply With Quote
  #453  
Old 12-01-2012, 08:10 AM
tonyatf tonyatf is offline
Senior Member
iPad 2, OS 4.x
 
Join Date: Jun 2009
Location: Cambridge
Posts: 110
Default

Quote:
Originally Posted by pylos View Post
When do ya think supernova will be reduced?
Probably won't be since it is an IAP. I think the price is worth it though.

Quote:
Originally Posted by Jake-gumbleton View Post
I stuck so many hours into this game, splendid work guys!
Same here. There is no other game like this other than on pc. galaxy phantasy prelude doesn't even hold up to this game.

I finally have the specter. Getting all the trophies and spending 30 million creds.
Reply With Quote
  #454  
Old 12-13-2012, 11:29 AM
andreslin andreslin is offline
Junior Member
iPhone 5, iOS 6.x
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by Menel View Post
Effects would have to be specifically coded in.

IPad 3 already runs smooth without hicup.
Have you actually run GOF 2 HD native retina resolution on iPad 3?

It shutters like crazy! Please don't mislead others if you haven't experience it personally.
Reply With Quote
  #455  
Old 12-16-2012, 06:11 PM
Cat Scam Cat Scam is offline
Member
iPad 2, iOS 5.x
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 46
Default

Does having both SD and HD verisons still get you Valkyrie for free? If so how do you do it?
Reply With Quote
  #456  
Old 12-16-2012, 06:55 PM
brerlappin brerlappin is offline
Senior Member
iPad (3rd Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 398
Default

I had that problem as well but the fix is easy... Go to Game Center then Leaderboards. Once they load, quit back into the game and its smooth as silk.

Quote:
Originally Posted by andreslin View Post
Have you actually run GOF 2 HD native retina resolution on iPad 3?

It shutters like crazy! Please don't mislead others if you haven't experience it personally.

Last edited by brerlappin; 12-16-2012 at 07:54 PM..
Reply With Quote
  #457  
Old 12-16-2012, 09:53 PM
Quantum Apocalypse Quantum Apocalypse is offline
Senior Member
iPad 2, iOS 6.x
 
Join Date: Mar 2011
Location: Melbourne, Australia
Posts: 795
Default

Quote:
Originally Posted by Cat Scam View Post
Does having both SD and HD verisons still get you Valkyrie for free? If so how do you do it?
In the latest versions, you are unable to receive Valkyrie HD for free:
http://forum.fishlabs.net/viewtopic....en&f=30&t=6231
Reply With Quote
  #458  
Old 12-16-2012, 10:11 PM
Cat Scam Cat Scam is offline
Member
iPad 2, iOS 5.x
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by Quantum Apocalypse View Post
In the latest versions, you are unable to receive Valkyrie HD for free:
http://forum.fishlabs.net/viewtopic....en&f=30&t=6231
Darn I bought them both legitimately a while ago, just learn about that promo. Oh well, thanks for the link.
Reply With Quote
  #459  
Old 12-16-2012, 10:17 PM
Quantum Apocalypse Quantum Apocalypse is offline
Senior Member
iPad 2, iOS 6.x
 
Join Date: Mar 2011
Location: Melbourne, Australia
Posts: 795
Default

Quote:
Originally Posted by Cat Scam View Post
Darn I bought them both legitimately a while ago, just learn about that promo. Oh well, thanks for the link.
If you happen to have an older version of the app, you could load that onto your device and try it.
Reply With Quote
  #460  
Old 01-29-2013, 07:53 AM
zatoichi zatoichi is online now
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 57
Default

Anyone else having an issue with the game spontaneously closing whenever you go to the load/save game screen? I just reinstalled the game, I'm on an un-jail broken 4s.

I've tried both the HD and SD versions...both do the same thing. Weird, and frustrating.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent