★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Infinity Blade screen size (iPad)

12-01-2011, 04:46 PM
#1
Senior Member [Original Poster]
Joined: Nov 2010
Posts: 197
Infinity Blade screen size (iPad)

Does anyone know why Infinity Blade (1 & 2) has these annoying black bars under and above the screen? Why doesn't it use the whole screen?
12-01-2011, 09:46 PM
#2
Joined: Mar 2010
Location: Sweden
Posts: 1,335
Maybe to boost performance with a few fps.
12-03-2011, 04:20 PM
#3
Senior Member [Original Poster]
Joined: Nov 2010
Posts: 197
Does anyone know it for sure? Am I the only one who is annoyed by it?
12-03-2011, 08:56 PM
#4
Joined: Jun 2009
Location: London, UK
Posts: 3,741
I think they simply designed the game for the iPhone screen's aspect ratio and couldn't be bothered to adjust it when played on an iPad. Seems like an odd sign of laziness for such a high budget game.

  /l、
゙(゚、 。 7 ノ
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ