★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Adding support for icade

12-12-2011, 12:10 AM
#1
Joined: Sep 2011
Posts: 67
Adding support for icade

I've been using udk to develop a 2.5D fighting game and was curious if there was anything special needed to tell the button inputs to work for icade. I've got the controls for touch screen already set up but I would like to see how it would feel on icade.
12-12-2011, 02:35 AM
#2
Joined: Mar 2011
Location: In a car
Posts: 324
there is an icade sdk, you can find it on their website, including documentation..

My Twitter:@Tudor
12-12-2011, 12:43 PM
#3
Joined: Sep 2011
Posts: 67
Quote:
Originally Posted by MrLeQuack View Post
there is an icade sdk, you can find it on their website, including documentation..
Thanks. I guess I should have gone to their website first.