★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.
09-15-2012, 02:18 PM
Joined: Sep 2009
Posts: 18
Quote:
Originally Posted by braaaah View Post
What would be a good stage to quickly level-up heroes? I'm still struggling to get the Legend of Linirea achievement
Any recommendations? This is my last achievement needed as well.
09-15-2012, 02:55 PM
Joined: Sep 2012
Posts: 25
Anyone else having trouble getting the '50 Shots 50 Kills' achievement? It is my last easy achievement to get and I think I may have over 50 snipes already

EDIT: Nevermind, got the achievement. Just took a long time. Way after the other kill x# of enemies achievements.

Last edited by bayou; 09-16-2012 at 10:48 PM.

09-15-2012, 06:12 PM
Joined: Apr 2010
Posts: 613
Great new levels, all done yet again 85 stars from 85 possible, was a lot of fun going back to this game.
The power ups can be afforded easily on the shop, no need for IAP. I actually saw those as cheats as they make some levels a lot easier (such as the freeze all power up) so I made sure NOT to use them but they are good for people stuck. Still is my all time favorite TD game.
09-19-2012, 02:57 PM
Joined: Aug 2012
Posts: 348
Dear devs, pls add web premium content to KR.
09-21-2012, 12:04 AM
How common is it for the game to crash if you pause it and suspend the app for a moment?

I was playing the last level of the main story (the one where the dark wizard taunts you). I was about half-way through and had spent 1000 crystals on extra gold at the start of the battle. Things were going well.

I got a game center notification, so I paused the game and then tapped the notification. I've done this before with no problems. When I returned to the game a couple of minutes later, instead of being paused, it had restarted completely.

So I lost 1000 cyrstals.

I mean, really? I can't pause a level for two minutes? Have others experienced this?
09-21-2012, 01:48 AM
The new levels are great, but really hard, good thing is you can get gems in the game, IAP is not my kinda thing...
09-25-2012, 04:03 PM
Joined: Apr 2011
Location: Montevideo, Uruguay
Posts: 258
Quote:
Originally Posted by JohnRayJr View Post
How common is it for the game to crash if you pause it and suspend the app for a moment?
What you are experiencing are not crashes, it is the iOS closing the app to free some memory.

Kingdom Rush consumes lots of memory, specially on the retina iPad. If you have many opened apps and you pause the game to check Game Center or any other app; iOS will probably always kill Kingdom Rush as it will be one of the most RAM consuming apps.

To prevent this, you should close all background apps before opening Kingdom Rush so if you open another app while playing, you might have a chance iOS doesn't need more memory and keeps the game opened while in background.
09-26-2012, 03:37 AM
Joined: Feb 2011
Posts: 588
Quote:
Originally Posted by Kotovsky View Post
Dear devs, pls add web premium content to KR.
I'm asking them to do this for a year now......being ignored for no apparent reason. How hard can it be? Fits IAP perfectly, even though i bought it for $2.99 plus all the heroes.

Last edited by PraetorianX; 09-26-2012 at 07:08 AM.
11-05-2012, 07:31 AM
Joined: Feb 2011
Posts: 588
anyone tried to play it on IPad mini yet? i wonder if screen size is okay for this game
11-05-2012, 08:19 PM
Joined: Apr 2011
Location: Montevideo, Uruguay
Posts: 258
Quote:
Originally Posted by PraetorianX View Post
anyone tried to play it on IPad mini yet? i wonder if screen size is okay for this game
We tested it and it plays great! But of course is out game but really plays great!