Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools
  #1021  
Old 04-25-2012, 05:37 PM
JackMule JackMule is offline
Senior Member
iPod Touch (5th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 177
Default

Quote:
Originally Posted by Mirai View Post
Is there a compatibility list anywhere for this?
Really curious to know if any Mortal Kombat or Street Fighter games work on this version?
There is one somewhere, I just don't remember where. I'm guessing Seleuco posted it earlier in this forum. Street Fighter 1, 2, champion edition, and turbo all work. Couldn't get any MK games to work though. Might have to look into it.

The romset is 0.37b5.

Last edited by JackMule; 04-26-2012 at 06:46 PM.. Reason: Wrong info
Reply With Quote
  #1022  
Old 05-13-2012, 02:12 PM
cubelindo cubelindo is offline
Junior Member
iPad 2, iOS 4.x
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Default

First post, so I begin with a big hello to all forum members.

I have a problem with iMAme4all 1.10. It was running wothout problems. I have an iCade and was very pleased with everything.

I have 2 small daughters, the use my iPad 2 to play various games. The start everything they see just to try. I guess they messed up with iMame4all.

The emulator starts, connects with the iCade and lets you play, but whenever you are playing a game and move the joystick, it seems like some of the game tunnings are also controlled with it: moving right and left make a message appear "Sample #1 volume", same with sample #2 #3 ... sometimes other similar messages appear.

So it looks like the girls entered the mame menu and changed the key setting for a lot of these "tunnings"

I'm unable to enter the mame configuration menu. Help says something about star+select but I have tried every two-button combination. I also read somewhere it had been disabled for stability reasons.

Reinstalling the program does not solve the issue.

Any help would be very appreciated, thanks!
Reply With Quote
  #1023  
Old 05-13-2012, 03:14 PM
VirtualBoyFreak VirtualBoyFreak is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Apr 2011
Location: Spain
Posts: 2,024
Default

Quote:
Originally Posted by cubelindo View Post
First post, so I begin with a big hello to all forum members.

I have a problem with iMAme4all 1.10. It was running wothout problems. I have an iCade and was very pleased with everything.

I have 2 small daughters, the use my iPad 2 to play various games. The start everything they see just to try. I guess they messed up with iMame4all.

The emulator starts, connects with the iCade and lets you play, but whenever you are playing a game and move the joystick, it seems like some of the game tunnings are also controlled with it: moving right and left make a message appear "Sample #1 volume", same with sample #2 #3 ... sometimes other similar messages appear.

So it looks like the girls entered the mame menu and changed the key setting for a lot of these "tunnings"

I'm unable to enter the mame configuration menu. Help says something about star+select but I have tried every two-button combination. I also read somewhere it had been disabled for stability reasons.

Reinstalling the program does not solve the issue.

Any help would be very appreciated, thanks!
This sounds as if you have to run iexplorer on your PC to browse the iPhone contents, find the imame folder and delete the .CFG of the app (I think it was mame.cfg, but I'm not sure). Next time you run the app, it generates the CFG again with the correct button configuration.
Reply With Quote
  #1024  
Old 06-17-2012, 08:33 PM
tak437 tak437 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 108
Default

Very important question...Has anyone with iOS 6 Beta tried iMame?
Reply With Quote
  #1025  
Old 06-17-2012, 10:21 PM
Fafner Fafner is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 323
Default

Quote:
Originally Posted by tak437 View Post
Very important question...Has anyone with iOS 6 Beta tried iMame?
VERY important indeed!!
The only thing that would EVER make me consider JB
Reply With Quote
  #1026  
Old 06-18-2012, 03:40 PM
tak437 tak437 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 108
Default

Indeed. If it breaks in iOS 6 its over for a non-jailbroken iMame.
Reply With Quote
  #1027  
Old 07-16-2012, 03:09 AM
gus1 gus1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 181
Default

Quote:
Originally Posted by Seleuco View Post
Hi I'm the iMAME4all main developer.

I'm not related to iMAME fork ... but merry christmas

I have uploaded a zip file to the main google code web site with some missing files that enable cheats, artwork and set the correct splash/main art so favourites are correct drawing.

Read readme.txt included.

http://code.google.com/p/imame4all/d...E%28fix%29.zip

cheers!
Hi, I dusted off my copy of imame on my ipad and tried placing the cheat.dat file in the documents folder in imame. However, I enabled the cheats in the imame menu after selecting the game but there seems to be no way of selecting or activating the cheats. I opened the cheat.dat file with wordpad and can see "un squadron" and the invincibility cheat listed but can't acivate it in game. Could anyone help? Thanks!
Reply With Quote
  #1028  
Old 07-16-2012, 03:24 AM
Rudi Rudi is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 464
Default

Quote:
Originally Posted by tak437 View Post
Very important question...Has anyone with iOS 6 Beta tried iMame?
If you own a Ipad 1 it's no problem. You cant update to ios6 so you can play imame forever.
Reply With Quote
  #1029  
Old 07-19-2012, 10:27 AM
twopiearr twopiearr is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
Default

I recently upgraded from a 16 gig iPad 2 to a 32 gig iPad 2. Almost everything went across, but i can't get iMAME to load on the new iPad - iTunes simply tells me it won't load with a fairly generic error message. Anyone know anything I can do to get it on the new iPad?
Reply With Quote
  #1030  
Old 07-19-2012, 11:44 AM
RCranium666 RCranium666 is offline
Senior Member
iPhone 4, iOS 5.x
 
Join Date: May 2010
Posts: 456
Default

Quote:
Originally Posted by twopiearr View Post
I recently upgraded from a 16 gig iPad 2 to a 32 gig iPad 2. Almost everything went across, but i can't get iMAME to load on the new iPad - iTunes simply tells me it won't load with a fairly generic error message. Anyone know anything I can do to get it on the new iPad?

I have both imame4all .37 iOS 5.1.1 jb on iPad 3 with no prob. Also have app store version with no prob. Installed .135 version but have no rooms for it so can't test it.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent