Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #151  
Old 01-03-2013, 11:43 AM
Jazzpha Jazzpha is offline
Senior Member
iPhone 5, iOS 6.x
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 706
Default

Apologies for dragging this thread up from the grave, but I was wondering if iPhone 5 screen support was in the works. The deadzone doesn't impact the gameplay, but a little more real estate is always nice.

Thanks!
Reply With Quote
  #152  
Old 05-06-2013, 07:29 PM
planckboy planckboy is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 158
Default

Yay!! My favourite puzzler is back!
Thanks guys! Can't wait to play on iPhone 5 - Good luck too - glad to hear your chasing the dream... I am also trying chase dreams.
Carpe Diem!

planck
Reply With Quote
  #153  
Old 05-25-2013, 03:03 PM
Naked Snake Naked Snake is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 444
Default

Can someone tell me if Puzzlejuice saves your in-progress game if the app gets closed? I've been playing one game for like 2 hours and I'm afraid to use my iPod for anything else til the game ends, but it won't end! I'm gonna have to try european extreme mode next time, cause I can't be playing 2-3 hour games.
Reply With Quote
  #154  
Old 05-25-2013, 03:14 PM
Royce Royce is offline
Senior Member
iPad mini
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,413
Default

Quote:
Originally Posted by Naked Snake View Post
Can someone tell me if Puzzlejuice saves your in-progress game if the app gets closed?
Yes it does.
Reply With Quote
  #155  
Old 05-25-2013, 03:20 PM
Naked Snake Naked Snake is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 444
Default

Quote:
Originally Posted by Royce View Post
Yes it does.
Thanks, that's a relief!
Reply With Quote
  #156  
Old 05-26-2013, 02:43 PM
Naked Snake Naked Snake is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 444
Default

I spent like 3-4 hours on this one game, then I get a glitch where a cleared block is stuck on the screen. Other blocks can pass through it, but it's blocking my vision and hard to plan around it, trying to remember it's not really there. Pretty huge glitch, I'm pretty sure it's going to ruin this game I've put so much time into. I almost feel like I want a refund after this.

Wow, I got tired of trying to work around this glitch and let the blocks rise to the top. The game froze up and crashed, didn't retain my score. 4+ hours and nothing to show for it, what a buggy game.

Last edited by Naked Snake; 05-26-2013 at 05:06 PM..
Reply With Quote
  #157  
Old 05-30-2013, 01:20 PM
Infinity89 Infinity89 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1,657
Default

Can someone please PM a Starbucks code for this app.A little tight on the budget right now.
Thanks!
Reply With Quote
  #158  
Old 06-03-2013, 12:15 AM
B3NDoX B3NDoX is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 221
Default

Quote:
Originally Posted by Infinity89 View Post
Can someone please PM a Starbucks code for this app.A little tight on the budget right now.
Thanks!
How do you get a Starbucks code? I'd like a PM too.
Reply With Quote
  #159  
Old 06-03-2013, 04:59 AM
Infinity89 Infinity89 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1,657
Default

Quote:
Originally Posted by B3NDoX View Post
How do you get a Starbucks code? I'd like a PM too.
If you want a code PM me I have an extra code right now.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent