Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #181  
Old 09-24-2012, 08:23 PM
syntheticvoid syntheticvoid is offline
👮 Spam Police 🚓
iPhone 5, iOS 7.x
 
Join Date: Jun 2010
Location: Southern Indiana
Posts: 12,974
Send a message via MSN to syntheticvoid
Default

Quote:
Originally Posted by MeanTuna View Post
Its back on the appstore!

My favorite Kemco rpg, also it appears its on sale for a buck!
Yup, just came here to say that. If you don't have it yet, GRAB IT!
Reply With Quote
  #182  
Old 09-25-2012, 12:21 AM
Underwater Underwater is offline
Senior Member
iPad mini, iOS 6.x
 
Join Date: Jul 2012
Location: Atlantis
Posts: 307
Default Fantasy Chronicle

Yeah!! I'm so glad that it's back. Instabuy!
Reply With Quote
  #183  
Old 09-25-2012, 12:41 AM
Issac Issac is offline
Senior Member
iPod Touch (3rd Gen), iOS 5.x
 
Join Date: May 2011
Posts: 231
Default

Yeah, I still have the version that has the Korean (Japanese?) spelling. I'm guessing they pulled it from the app store to re-release it with an English header?

Either way, great news for people who wanted before it got pulled!
Reply With Quote
  #184  
Old 09-25-2012, 05:29 PM
picohero picohero is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 530
Default

It's an amazing game. I think it's there (current) best.
Reply With Quote
  #185  
Old 09-30-2012, 11:45 PM
b1rDi3x b1rDi3x is offline
Junior Member
iPhone 5, iOS 6.x
 
Join Date: Sep 2012
Location: Singapore
Posts: 1
Send a message via Skype™ to b1rDi3x
Default Can't find Refine thread, HELP!!!

Hi anyone know where/ how to get refined thread i need it for the gold thread. Please help
Reply With Quote
  #186  
Old 10-08-2012, 03:31 PM
NolbertoS NolbertoS is offline
Senior Member
iPhone 3GS, OS 3.x
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 139
Default

Hey guys, loved the game and I'm close to the end, but something about hte game puzzles me and maybe it's broken or glitchy, but is there a way to use your tools in battle? So far I have tried to use the tools button to revive a character or use an item to get more HP or SP, without success. I thought maybe you can't revive your characters in battle after they die, but seeing as there's a item to revive a character, I wondered if the game's ability to select an item is broken? Maybe I've just been lucky levelling up like crazy, since I didn't want to die in battle. So far loving the story and it's addicting collection system of upgrading weapons.

Edit: nevermind found the answer in a post waayyyy back. You have to manually take items for battle so you vN pick them, for those wondering in the future.

Last edited by NolbertoS; 10-08-2012 at 07:32 PM..
Reply With Quote
  #187  
Old 10-09-2012, 10:40 AM
GZ2010 GZ2010 is offline
Junior Member
iPhone 5, iOS 6.x
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Default Dark Curse Help

Hi guys, I'm stuck getting through the Dark Curse to reach Aldo. I've been through the area and killed the spider twice. The only area in the Dark Curse that I can't get to is the staircase blocked by the flames. Is that the direction to Aldo? If it is how can I get the flames removed?
Reply With Quote
  #188  
Old 10-13-2012, 06:26 PM
NolbertoS NolbertoS is offline
Senior Member
iPhone 3GS, OS 3.x
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 139
Default

Quote:
Originally Posted by GZ2010 View Post
Hi guys, I'm stuck getting through the Dark Curse to reach Aldo. I've been through the area and killed the spider twice. The only area in the Dark Curse that I can't get to is the staircase blocked by the flames. Is that the direction to Aldo? If it is how can I get the flames removed?
It's not blocked by the flames. there's another entrance to Aldo. Where the Spider is around the area, you have to go to a blocked entrance where there are boulders and a trigger sequence will happen, where the boulders will move. Than you can go further into the Dark Curse.
Reply With Quote
  #189  
Old 10-13-2012, 10:54 PM
nickster62 nickster62 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 16
Default No guardian for Corona

I'm on mission 19 or so, and corona doesn't show a guardian. The guardian still attacks tho, so what do I do?

Thank you!

Edit: Nvm i figured it out
Reply With Quote
  #190  
Old 10-14-2012, 05:57 AM
syntheticvoid syntheticvoid is offline
👮 Spam Police 🚓
iPhone 5, iOS 7.x
 
Join Date: Jun 2010
Location: Southern Indiana
Posts: 12,974
Send a message via MSN to syntheticvoid
Default

Quote:
Originally Posted by nickster62 View Post
I'm on mission 19 or so, and corona doesn't show a guardian. The guardian still attacks tho, so what do I do?

Thank you!

Edit: Nvm i figured it out
Yeah, for some reason, Balon disappears when you go into the town Corona use to live in...

Glad you figured it out. =oD



To anyone else wondering, just go into your Party Menu, select the blank spot, and rotate until you see him again.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent