★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Game Center "Sandbox" Mode Toggle?

01-23-2012, 11:51 AM
#1
Joined: Dec 2010
Location: Houston, TX
Posts: 9,494
Game Center "Sandbox" Mode Toggle?

I don't Game Center a lot but when I recently logged on it says it's in "Sandbox" mode. I think this is from beta testing a game using a virtual proxy. How can I escape this setting (provided it is abnormal)? Newbie here...
01-23-2012, 11:53 AM
#2
Joined: Feb 2010
Location: On a Motherboard
Posts: 1,717
Log out, and back in. Should take you back to normal
01-23-2012, 12:14 PM
#3
Joined: Dec 2010
Location: Houston, TX
Posts: 9,494
Quote:
Originally Posted by RaptorF35 View Post
Log out, and back in. Should take you back to normal
That worked; thank you!