★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.
11-13-2012, 07:13 PM
Quote:
Originally Posted by masvil View Post
Will you fix that part of description?
Yes.
11-13-2012, 09:26 PM
Joined: Mar 2012
Location: North Carolina
Posts: 281
I just reinstalled this game on my iPod Touch 4G to check out the new stuff added since I last played and I can definitely tell that there is a loss of frame rate. The game used to play really smooth but now not so much. At times it has caused me to miss jumps cause the frame rate stutters. Hopefully a fix will come soon

11-13-2012, 10:01 PM
Joined: Mar 2011
Posts: 302
Quote:
Originally Posted by jtall View Post
I just reinstalled this game on my iPod Touch 4G to check out the new stuff added since I last played and I can definitely tell that there is a loss of frame rate. The game used to play really smooth but now not so much. At times it has caused me to miss jumps cause the frame rate stutters. Hopefully a fix will come soon
There are framerate issues at times on both my ipad 3 and ipod touch 5. I don't think they've ever been bad enough to mess me up though.
11-14-2012, 07:37 PM
Joined: May 2012
Location: In the Chatroom
Posts: 15,759
Looks really nice on my new ipad. Ipad retina at it's best.
12-31-2012, 11:31 AM
Joined: Apr 2011
Posts: 420
Quote:
Originally Posted by robotsvswizards.com View Post
Yes.
Italian Store description is still to fix. Just a reminder for you :-)

Game Center: masvil - feel free to add me telling you are from TA.
Do you need info about HDMI out and iCade to use your iDevice as a real game station? Go there and there and thank Connector and Menneisyys.
05-26-2013, 06:09 AM
Joined: Oct 2011
Posts: 359
Quote:
Originally Posted by Drummerboycroy View Post
It's true! It's finally happened! My iPhone 4 has become... OLD!

DBC
I hate apple, the iOS version upgrade bring nothing other than slow my device.

gameloft ID:zhclarensi. Common play nova 2 or MC 3.
06-15-2013, 12:33 PM
Joined: Oct 2008
Posts: 3,518
Statement: Cannot get iCade to work, strange.

Statement: Star Wars has 2 characters with strange use of grammar: Yoda and HK-47. I pick HK-47 for it is meaner.

Honestly, I was never terribly good at games. - Finch (PoI S2E16)
06-24-2013, 10:41 PM
Joined: Oct 2008
Posts: 3,518
Query: how can I make iCade works this?

Statement: Star Wars has 2 characters with strange use of grammar: Yoda and HK-47. I pick HK-47 for it is meaner.

Honestly, I was never terribly good at games. - Finch (PoI S2E16)
07-04-2013, 05:36 PM
Joined: Oct 2012
Posts: 198
Same question. I don't see a selection for control type. I have Icade mobile. Would love to use it!!! Ok. There is a selection for control type but only gives options for floating or virtual stick.

Last edited by demod1; 07-05-2013 at 04:06 PM.
07-24-2013, 08:35 PM
Joined: Aug 2009
Location: Upstate NY
Posts: 3,570
Send a message via MSN to JoshCM
We've started a kickstarter for Paper Monsters 2, if you have any interest in seeing the little dude in space, check it out!

http://www.kickstarter.com/projects/...r-monsters-2-0