Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #441  
Old 11-13-2012, 07:13 PM
robotsvswizards.com's Avatar
robotsvswizards.com robotsvswizards.com is offline
Senior Member
iPad mini, iOS 6.x
 
Join Date: Mar 2010
Location: CA, USA
Posts: 563
Default

Quote:
Originally Posted by masvil View Post
Will you fix that part of description?
Yes.
Reply With Quote
  #442  
Old 11-13-2012, 09:26 PM
jtall jtall is offline
Senior Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Mar 2012
Location: North Carolina
Posts: 281
Default

I just reinstalled this game on my iPod Touch 4G to check out the new stuff added since I last played and I can definitely tell that there is a loss of frame rate. The game used to play really smooth but now not so much. At times it has caused me to miss jumps cause the frame rate stutters. Hopefully a fix will come soon
Reply With Quote
  #443  
Old 11-13-2012, 10:01 PM
sampdx sampdx is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 298
Default

Quote:
Originally Posted by jtall View Post
I just reinstalled this game on my iPod Touch 4G to check out the new stuff added since I last played and I can definitely tell that there is a loss of frame rate. The game used to play really smooth but now not so much. At times it has caused me to miss jumps cause the frame rate stutters. Hopefully a fix will come soon
There are framerate issues at times on both my ipad 3 and ipod touch 5. I don't think they've ever been bad enough to mess me up though.
Reply With Quote
  #444  
Old 11-14-2012, 07:37 PM
Connector Connector is offline
Banned
iPad (4th Gen), iOS 7.x
 
Join Date: May 2012
Location: In the Chatroom
Posts: 15,759
Default

Looks really nice on my new ipad. Ipad retina at it's best.
Reply With Quote
  #445  
Old 12-31-2012, 11:31 AM
masvil masvil is offline
Senior Member
iPhone 4, iOS 6.x
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 419
Default

Quote:
Originally Posted by robotsvswizards.com View Post
Yes.
Italian Store description is still to fix. Just a reminder for you :-)
Reply With Quote
  #446  
Old 05-26-2013, 06:09 AM
klarence klarence is offline
Senior Member
iPod Touch (5th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 359
Default

Quote:
Originally Posted by Drummerboycroy View Post
It's true! It's finally happened! My iPhone 4 has become... OLD!

DBC
I hate apple, the iOS version upgrade bring nothing other than slow my device.
Reply With Quote
  #447  
Old 06-15-2013, 12:33 PM
currymutton currymutton is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,421
Default

Statement: Cannot get iCade to work, strange.
Reply With Quote
  #448  
Old 06-24-2013, 10:41 PM
currymutton currymutton is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,421
Default

Query: how can I make iCade works this?
Reply With Quote
  #449  
Old 07-04-2013, 05:36 PM
demod1 demod1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 136
Default

Same question. I don't see a selection for control type. I have Icade mobile. Would love to use it!!! Ok. There is a selection for control type but only gives options for floating or virtual stick.

Last edited by demod1; 07-05-2013 at 04:06 PM..
Reply With Quote
  #450  
Old 07-24-2013, 08:35 PM
JoshCM's Avatar
JoshCM JoshCM is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Upstate NY
Posts: 3,483
Send a message via MSN to JoshCM
Default

We've started a kickstarter for Paper Monsters 2, if you have any interest in seeing the little dude in space, check it out!

http://www.kickstarter.com/projects/...r-monsters-2-0
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent