★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Forum Server Changed, Report Any Problems

02-15-2012, 04:13 PM
#1
Administrator [Original Poster]
Joined: Apr 2008
Posts: 2,438
Forum Server Changed, Report Any Problems

We're switching up our forum server. It will take a few hours to propogate to everyone.

It's possible things could break, stuff like appinfo.

If you notice any problems, please post them here, and we'll fix them as soon as possible.

arn
02-16-2012, 09:22 AM
#2
Don't know if it's server related, but the thread list on the main page has what appears to be an ad as its background, repeating all the way down.

02-16-2012, 10:28 AM
#3
Administrator [Original Poster]
Joined: Apr 2008
Posts: 2,438
Quote:
Originally Posted by Paradiso View Post
Don't know if it's server related, but the thread list on the main page has what appears to be an ad as its background, repeating all the way down.
can you post a screenshot?

arn
02-16-2012, 10:59 AM
#4
Of course it stopped when I went back, but here's what I saw before:

02-16-2012, 11:46 AM
#5
Administrator [Original Poster]
Joined: Apr 2008
Posts: 2,438
Quote:
Originally Posted by Paradiso View Post
Of course it stopped when I went back, but here's what I saw before:

weird. lemme know if it happens again.

arn
02-17-2012, 01:37 AM
#6
Joined: Feb 2012
Posts: 1
Testing
02-17-2012, 12:05 PM
#7
Joined: Jun 2009
Location: London, UK
Posts: 3,741
I'm getting incredibly slow load times on the forum right now, around 30-60 seconds a page. Hopefully just a temporary setback...

Edit: And the same thing today. Is this a peak time for the server or something? It went back to normal eventually, but around this time it just crawls along.

  /l、
゙(゚、 。 7 ノ
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ

Last edited by MidianGTX; 02-18-2012 at 12:44 PM.
02-18-2012, 02:45 PM
#8
Joined: Apr 2009
Location: 31.560499, -111.904128
Posts: 7,471
Same for me. I have experienced some very slow load times this evening.

Hakuna Matata
02-18-2012, 08:08 PM
#9
Same here. Sometimes the Loading Times are that long that I`m making myself an hot chocolate during those Times to pass them somehow.

Last edited by Sanuku; 02-19-2012 at 01:17 PM.
02-18-2012, 08:47 PM
#10
Joined: Jul 2011
Location: The red Skittle
Posts: 5,771
I wonder if this is linked to the server change, but I've found that links to posts with the #post tag no longer take me to the post, but open in a new window.

Has anything changed with the way internal links work?

I haven't noticed any other changes so far.



Need professional proofreading, editing or writing that won't break your budget?
Contact me at youarelowonhealth.com or via PM.