★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

iPhone: Has GeoDefense been fixed yet?

05-13-2009, 06:31 AM
#1
Joined: Feb 2009
Posts: 80
Has GeoDefense been fixed yet?

I still cant put it on my iPhone.
05-13-2009, 06:48 AM
#2
Joined: Feb 2009
Location: Herefordshire, U.K.
Posts: 458
Quote:
Originally Posted by spardadante View Post
I still cant put it on my iPhone.
Been working on mine over a week now I think. Delete it from your phone and library and re-download it, that should do the trick.

A Friend In Need Is A Pest

Plus+:PrivateJoker
05-13-2009, 06:53 AM
#3
Joined: Feb 2009
Location: United States
Posts: 2,571
its been fixed for the past week or so

Currently Playing: MiniGore, LUXOR, Baseball Sluggers, Zenonia, Spy Bot Chronicles,
openfeint ID: stykman Plus+ ID: Stykman
Twitter: Stykman1 follow me
Beta tested: 15 games
05-13-2009, 07:01 AM
#4
Joined: Feb 2009
Posts: 80
i just redownloaded it. Thanks