Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 04-14-2012, 12:53 AM
Andre Andre is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2,790
Default

Oh my god? $9.99? I'll buy other awesome games...
Reply With Quote
  #12  
Old 04-14-2012, 01:45 AM
Fimb Fimb is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 364
Default

Quote:
Originally Posted by Andre View Post
Oh my god? $9.99? I'll buy other awesome games...
Exactly! Buy ten ungratuitous generic games instead.
Reply With Quote
  #13  
Old 04-14-2012, 01:47 AM
killercow's Avatar
killercow killercow is offline
Moderator
iPad Air, iOS 7.x
 
Join Date: Apr 2009
Location: France
Posts: 3,118
Default

I'm a huge fan of the pc version so i toftt! The game is not retina ready but features no IAP. You only have access to the three basic races (so no expansions for now).
You can adjust different visual effects and the game runs exactly like it's pc counterpart.

Every feature is there except for multiplayer and the new galactic conquest mode so i hope that positech is listening! We need the other races and cross platform multiplayer! Other than that the port is great (oh and Gratuitous tank battles could be a great fit for the ipad too)

Side note: please include multitasking in the next update!!

Last edited by killercow; 04-14-2012 at 01:50 AM..
Reply With Quote
  #14  
Old 04-14-2012, 02:10 AM
Defard Defard is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: May 2011
Location: UK
Posts: 215
Default

DOESN'T APPEAR TO WORK ON MY IPAD 3....

The Touch screen seems to be working on some strange mirror image so I touch top left and it thinks it's bottom - right! Will keep trying and I'll let you know if it fixes itself!
Reply With Quote
  #15  
Old 04-14-2012, 02:13 AM
killercow's Avatar
killercow killercow is offline
Moderator
iPad Air, iOS 7.x
 
Join Date: Apr 2009
Location: France
Posts: 3,118
Default

Quote:
Originally Posted by Defard View Post
DOESN'T APPEAR TO WORK ON MY IPAD 3....

The Touch screen seems to be working on some strange mirror image so I touch top left and it thinks it's bottom - right! Will keep trying and I'll let you know if it fixes itself!
No issues on my ipad 3 for now.
Reply With Quote
  #16  
Old 04-14-2012, 02:16 AM
Fimb Fimb is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 364
Default

Is it any good on the 1st ipad? Who took the plunge?
Reply With Quote
  #17  
Old 04-14-2012, 02:33 AM
Defard Defard is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: May 2011
Location: UK
Posts: 215
Default

It's wierd because the mirror image only happens on the fleet deployment screen (albeit the main part of the game lol)...all of the other screens work fine!
Reply With Quote
  #18  
Old 04-14-2012, 05:58 AM
Werechihuahua Werechihuahua is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: May 2010
Location: Pensacola, FL
Posts: 133
Default

Quote:
Originally Posted by Defard View Post
It's wierd because the mirror image only happens on the fleet deployment screen (albeit the main part of the game lol)...all of the other screens work fine!
Same problem on ipad2. Mirrored screen controls make this version unplayable. Once it's fixed though, and I'm quite certain Cliffski will not let his game remain in this state if he has to go beat up the contractor that ported it, it will be great.

Ten dollars too much? Pleae I spent 30 on the PC version before buying the expansion DLC. if ten is too much for a great PC game, go back to FarmVille and Mafia Wars.

PS... turn your iPad over and the mirrored controls bug goes away. They must have tested on iPads ALWAYS TURNED IN THE SAME ORIENTATION. With the button and sync port on the right it works great, turned clockwise, the way I usually play, the mirrored controls bug.

Last edited by Werechihuahua; 04-14-2012 at 06:00 AM..
Reply With Quote
  #19  
Old 04-14-2012, 07:10 AM
badmanj badmanj is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Reading, England
Posts: 1,538
Default

Looks like its going to be great but right now it's really flaky.

For example, in ship design, flick between the blueprint and physical views a few times and it always crashed on my iPad 3.

And the control issue is also a problem (though thankfully there is a workaround). My impression right now is that this was rushed to the store and could actually have done with a few more rounds of testing and fixing.

Jamie
Reply With Quote
  #20  
Old 04-14-2012, 07:51 AM
geoelectric geoelectric is offline
Senior Member
iPad Air, iOS 7.x
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 293
Default

No multitasking support either, it seems. Game itself is fun. Port is a little off.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent