Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #91  
Old 05-15-2012, 02:58 PM
barryweiser barryweiser is offline
Senior Member
iPhone 4, OS 4.x
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 197
Default

Quote:
Originally Posted by DarkRealmStudios View Post
Just wait until 1.1 goes live! 4 new achievements / traits to discover
Has it been submitted, yet?
Reply With Quote
  #92  
Old 05-15-2012, 03:18 PM
Drexiel Drexiel is offline
Senior Member
iPad 2, iOS 5.x
 
Join Date: Oct 2011
Location: Ponce, PR
Posts: 1,653
Default

im tempted to pick this up....
Reply With Quote
  #93  
Old 05-15-2012, 05:30 PM
barryweiser barryweiser is offline
Senior Member
iPhone 4, OS 4.x
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 197
Default

Quote:
Originally Posted by Drexiel View Post
im tempted to pick this up....
Do it! It's definitely worth it. Plus the update is going to make it even better - if that's possible.
Reply With Quote
  #94  
Old 05-15-2012, 08:26 PM
DarkRealmStudios DarkRealmStudios is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Vancouver
Posts: 21
Default

Quote:
Originally Posted by barryweiser View Post
Has it been submitted, yet?
Not yet. You can follow the progress here: http://www.darkrealmstudios.com/phpB...c.php?f=7&t=25
Reply With Quote
  #95  
Old 05-16-2012, 06:54 PM
efoss efoss is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by DarkRealmStudios View Post
Just open the in-game menu (hold finger down till it pops up) and return to main menu.
I didn't know the in-game menu was available from holding down a finger, even after playing a half dozen games. Maybe I missed it in the tutorial. But it seems like there should be a button for that somewhere.

EDIT: Of course now that I know about it I see that it's the first thing mentioned in the dialog box at the start of every game. Still seems like bad design...I have no interest in the in-game menu when a game first starts, so I just read past that every time, assuming I could find it somewhere.

One other quibble...on my iPhone I have a heck of a time with my big fat fingers pressing the speed controls. It would be awesome if the hot spots for those be made bit more roomy. No such problems on the iPad of course.

Last edited by efoss; 05-17-2012 at 10:31 AM..
Reply With Quote
  #96  
Old 05-18-2012, 03:25 PM
DarkRealmStudios DarkRealmStudios is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Vancouver
Posts: 21
Default

@efoss, it may help you to know that you can actually slide your finger across the time bar.

Excuse me while I tease you all with some screens from the 1.1 update:
Reply With Quote
  #97  
Old 05-18-2012, 03:31 PM
Drexiel Drexiel is offline
Senior Member
iPad 2, iOS 5.x
 
Join Date: Oct 2011
Location: Ponce, PR
Posts: 1,653
Default

Quote:
Originally Posted by DarkRealmStudios View Post
@efoss, it may help you to know that you can actually slide your finger across the time bar.

Excuse me while I tease you all with some screens from the 1.1 update:
oh you're such a tease =O




when can we expect the update to hit? xD
Reply With Quote
  #98  
Old 05-18-2012, 06:06 PM
DarkRealmStudios DarkRealmStudios is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Vancouver
Posts: 21
Default

Quote:
Originally Posted by Drexiel View Post
oh you're such a tease =O

when can we expect the update to hit? xD
I hope to have the update done and sent to Apple on Monday (21st). If that happens then it should be approved and released sometime around the 29th.
Reply With Quote
  #99  
Old 06-01-2012, 05:45 PM
PandemicHelp PandemicHelp is offline
Junior Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Jun 2012
Location: iPod Touch 4G. iOS 5.11
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by DarkRealmStudios View Post
Hmm, looks like I'll need to make corruption easier as it seems to be too difficult to get at the moment.
Aha! I HAVE CRACKED IT!

•••Spoiler:  To get the Corruptor trait in Pandemic 2.5, you need to infect between 3 and 5 other regions, at least, before you have >100 deaths. Your disease type pretty much has to be parasitic. Hypersensitivity must be a symptom when you corrupt the vaccine. Since you need most people to be infected and but some people to be healthy, the more deaths you have on your hands, the more problematic things become. Focus on heat and cold resistance. So what would be good is to focus on Drug Capacity.


You're Welcome.

Last edited by PandemicHelp; 06-03-2012 at 11:05 AM.. Reason: Spoiler Alert.
Reply With Quote
  #100  
Old 06-03-2012, 11:09 AM
PandemicHelp PandemicHelp is offline
Junior Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Jun 2012
Location: iPod Touch 4G. iOS 5.11
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by DarkRealmStudios View Post
I hope to have the update done and sent to Apple on Monday (21st). If that happens then it should be approved and released sometime around the 29th.

Looking forward to playing it. I also have some bad news. Pandemic has been taken away by Plague.Inc

Last edited by PandemicHelp; 06-03-2012 at 11:10 AM.. Reason: Wrong Post
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent