★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.
11-21-2012, 01:14 PM
I can't download it cause I don't have my old iPod to buy it D: I know the ending though,how depressing is it and can you prevent what happens some how?
11-21-2012, 01:45 PM
Joined: May 2012
Location: USA
Posts: 6,714
Quote:
Originally Posted by Shadowking2214 View Post
I can't download it cause I don't have my old iPod to buy it D: I know the ending though,how depressing is it and can you prevent what happens some how?
It's very depressing and you can't do anything to prevent it as far as I know.

11-21-2012, 01:46 PM
I can't download it because its saying coming soon. (UK) any ideas.
11-21-2012, 02:31 PM
Doctor of Game of the Week-ology
Joined: Oct 2010
Location: Everywhere and Nowhere
Posts: 7,686
Damn it. Still says coming soon. Grrrrrrrrr

MADE THE FRONT PAGE ON TA!
Quote:
Originally Posted by melvin2898 View Post
True Words Spoken By The Great Crex.
11-21-2012, 03:41 PM
Wow episode 5 is still not up. Has anyone in the US got it yet? And please no spoilers.
11-21-2012, 04:14 PM
Quote:
Originally Posted by UnleashthePower View Post
Wow episode 5 is still not up. Has anyone in the US got it yet? And please no spoilers.
I have the option to buy it within the app and I live in the US,maybe you need to delete and re install?
11-21-2012, 04:46 PM
Joined: Jan 2011
Location: England
Posts: 927
I'm in UK and still can't purchase in game even though it says available on AppStore grr
11-21-2012, 05:07 PM
Joined: Jan 2011
Location: England
Posts: 927
For some reason now though, game won't start up... Just goes black screen and then back to springboard
Maybe they updating the game for ep5?
11-21-2012, 05:53 PM
Quote:
Originally Posted by Bloodangel View Post
For some reason now though, game won't start up... Just goes black screen and then back to springboard
Maybe they updating the game for ep5?
No just reboot,and clear all cached apps
11-21-2012, 08:34 PM
Joined: Mar 2012
Location: San Diego
Posts: 653
I got "coming soon" for ep 5 until just now, I just reinstalled the game and it let me "get". Might fix for those in need.