Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools
  #821  
Old 12-08-2012, 08:09 AM
Johnny1st Johnny1st is offline
Senior Member
iPhone 4, iOS 7.x
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 237
Send a message via Skype™ to Johnny1st
Default

Is it true that the game looks crappy on an Iphone 4? And that it is laggy too? What about the recent update?
They said older devices are now supported more.
I'm really having trouble making a decision whether to buy it or not.
A detailed report would be really helpfull. Please anyone tell me. Thanks.
Current device: Iphone 4, 32 gb. IOS 6.0.1

Last edited by Johnny1st; 12-08-2012 at 08:13 AM..
Reply With Quote
  #822  
Old 12-08-2012, 08:27 AM
Wikilix Wikilix is offline
Banned
iPhone 5, iOS 6.x
 
Join Date: Nov 2011
Location: OC, MD
Posts: 537
Default

Quote:
Originally Posted by Johnny1st View Post
Is it true that the game looks crappy on an Iphone 4? And that it is laggy too? What about the recent update?
They said older devices are now supported more.
I'm really having trouble making a decision whether to buy it or not.
A detailed report would be really helpfull. Please anyone tell me. Thanks.
Current device: Iphone 4, 32 gb. IOS 6.0.1
Trust me, they suck, even the skyboxes are missing! Textures look terrible, the game has NO lighting, but it does hold a steady FramRate... I strongfuly disliked my experience with the game because I couldn't get over the "Rayman 2" textures and the absence of any lighting, but you might be different...
Reply With Quote
  #823  
Old 12-08-2012, 11:29 AM
Johnny1st Johnny1st is offline
Senior Member
iPhone 4, iOS 7.x
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 237
Send a message via Skype™ to Johnny1st
Default

IMO that's a shame. Phosphor was such a good company (Dark Meadow)...
Reply With Quote
  #824  
Old 12-08-2012, 11:31 AM
Greyskull Greyskull is offline
Senior Member
iPad mini, iOS 6.x
 
Join Date: Dec 2009
Location: Fort Lauderdale
Posts: 5,142
Default

Quote:
Originally Posted by Wikilix View Post
Trust me, they suck, even the skyboxes are missing! Textures look terrible, the game has NO lighting, but it does hold a steady FramRate... I strongfuly disliked my experience with the game because I couldn't get over the "Rayman 2" textures and the absence of any lighting, but you might be different...
That's wierd...so it looks stunning on a 4S (I have the game and a 4S), but crap on a 4, and doesn't fit the screen on a 5? That's some strict device targetting right there.
Reply With Quote
  #825  
Old 12-08-2012, 11:39 AM
Johnny1st Johnny1st is offline
Senior Member
iPhone 4, iOS 7.x
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 237
Send a message via Skype™ to Johnny1st
Default

Yeah, and Apple earns the cash!
Reply With Quote
  #826  
Old 12-08-2012, 01:40 PM
Mullet_Mcgee Mullet_Mcgee is offline
Senior Member
iPod Touch (5th Gen), iOS 7.x
 
Join Date: Jul 2012
Location: Styling my mullet to perfection
Posts: 125
Default

The graphics are marginally sharper now, but things are a hell of a lot more choppy on the iPod touch 5g than they were before... and we still have to watch that dumb intro every single time! Glad I saved an older version, sure the graphics will look slightly worse, but they'll at least be smooth again.

Last edited by Mullet_Mcgee; 12-08-2012 at 01:46 PM..
Reply With Quote
  #827  
Old 12-08-2012, 02:15 PM
Candykiller Candykiller is offline
Senior Member
iPad (3rd Gen), iOS 7.x
 
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
Posts: 964
Default

Has anyone tried the new Quest Mode? What exactly are you meant to be doing? I'm just stuck in a tiny enclosed area at the start with a locked gate, and apart from shooting one of those flying things with the crossbow, I don't have a clue what I'm supposed to be doing. Am I missing something?
Reply With Quote
  #828  
Old 12-08-2012, 02:25 PM
Kotovsky Kotovsky is offline
Senior Member
iPad (3rd Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 324
Default

There are two doors in starting location leading to quests.
Reply With Quote
  #829  
Old 12-08-2012, 02:34 PM
Candykiller Candykiller is offline
Senior Member
iPad (3rd Gen), iOS 7.x
 
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
Posts: 964
Default

Quote:
Originally Posted by Kotovsky View Post
There are two doors in starting location leading to quests.
Yeah thanks, I didn't see the steps leading down at the left hand side, through the archway. I thought I'd run into a bug right from the start but I'm up and running now.
Reply With Quote
  #830  
Old 12-08-2012, 03:16 PM
Kotovsky Kotovsky is offline
Senior Member
iPad (3rd Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 324
Default

For now I've discovered at least three quest "directions". Also after spending ten levels on treasure door i haven't received my award ( blueprints) from chest.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent