★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Can I request a lock on a thread?

06-05-2009, 11:18 PM
#1
Joined: Mar 2009
Location: WHO KNOWS
Posts: 3,138
Can I request a lock on a thread?

Is there?

Edit: Thanks Zincous

Last edited by AaronAMV; 06-06-2009 at 02:37 PM.
06-05-2009, 11:27 PM
#2
Joined: Feb 2009
Posts: 1,446
Did you just answer your question in the same post that you asked it???
Interesting...

06-05-2009, 11:43 PM
#3
Joined: Dec 2008
Location: Sacramento, CA
Posts: 4,568
Yes you can. Hit the little red and white triangle above each post made. You can write out a message and each moderator will see the post/thread in question and your message to why you think it should be removed/locked.

And if it's breaking the rules we will remove it or do whatever is necessary to handle the situation.

Twitter: @Zincous
06-06-2009, 12:38 AM
#4
Joined: Mar 2009
Location: WHO KNOWS
Posts: 3,138
Quote:
Originally Posted by worldcup1100 View Post
Did you just answer your question in the same post that you asked it???
Interesting...
i lol'd

Quote:
Yes you can. Hit the little red and white triangle above each post made. You can write out a message and each moderator will see the post/thread in question and your message to why you think it should be removed/locked.

And if it's breaking the rules we will remove it or do whatever is necessary to handle the situation.
Okay, cool. Thanks
06-06-2009, 01:22 AM
#5
Joined: Jan 2009
Location: App Tech Studios, USA
Posts: 1,363
Quote:
Originally Posted by AaronAMV View Post
i lol'd


Okay, cool. Thanks

Why did you laugh? You already did the silly thing 5 minutes before he said anything. Sorry, I am not getting this at all people.
06-06-2009, 01:36 AM
#6
Joined: Mar 2009
Location: WHO KNOWS
Posts: 3,138
Quote:
Originally Posted by WellSpentYouth View Post
Why did you laugh? You already did the silly thing 5 minutes before he said anything. Sorry, I am not getting this at all people.
I was laughing for at myself, then at the post, but the post is waht made me realize my mistake. I shouldn't have put 'Yeah' as the topic starter, but it was emphasis on the question. I wasn't answering it for myself. lol.
06-06-2009, 02:36 AM
#7
Joined: Mar 2009
Location: Washington
Posts: 9,125
Quote:
Originally Posted by AaronAMV View Post
I was laughing for at myself, then at the post, but the post is waht made me realize my mistake. I shouldn't have put 'Yeah' as the topic starter, but it was emphasis on the question. I wasn't answering it for myself. lol.
...???

Took me a whole minute to figure that post out.

back
06-06-2009, 10:27 AM
#8
could you at least do us a favor and edit your post so it doesn't cause more confusion?
06-06-2009, 02:37 PM
#9
Joined: Mar 2009
Location: WHO KNOWS
Posts: 3,138
Quote:
Originally Posted by justThinkEasy View Post
could you at least do us a favor and edit your post so it doesn't cause more confusion?
yeah, i'll do that now

\o/