★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.
10-25-2012, 04:39 AM
#11
Just played briefly. Fantastic. Simple (in a good way) and very atmospheric. Beautiful even.

Just had a crash the second time I went to play though. DIRECTOR CLASS: ERROR. My phone's on iOS6 so i may have to stick it on my iPad for timebeing. It was very good while it lasted though.
10-25-2012, 04:51 AM
#12
Joined: May 2010
Location: Deepest Circle, Hell
Posts: 7,126
Quote:
Originally Posted by slamraman View Post
Just had a crash the second time I went to play though. DIRECTOR CLASS: ERROR. My phone's on iOS6 so i may have to stick it on my iPad for timebeing. It was very good while it lasted though.
Got the exact same problem and literally came on to post about it. :/ The game has completely stopped working.

10-25-2012, 06:29 AM
#13
Joined: Feb 2009
Posts: 221
Me too... iPad 3rd gen.... Just tried deleting the app, and reinstalling it... It worked during the tutorial, but crashes when you try to play the main game..... any ideas?
10-25-2012, 06:58 AM
#14
Might have to change the name to finite.
10-25-2012, 07:51 AM
#15
Joined: Sep 2009
Location: Shanghai, China
Posts: 2,024
The game is not full screen on my iPhone 5. But it says the game is optimized for iPhone 5 on AppStore, doesn't it?

Extensive Knowledge of CBT. Just send me a PM!
10-25-2012, 08:26 AM
#16
Sh*te - just had the same problem on iOS5 on my old iPad. Oh well - happy to wait but was quite enjoying it. Music etc fitted the game well and all looked very well put together.
10-25-2012, 09:33 AM
#17
Joined: Mar 2010
Location: Washington D.C.
Posts: 3,187
Hmmm...was gonna hit "buy" until I read about the crashes. I'll wait it out...

"@ColeDaddy - My wallet hates you. That is all."
Drummerboycroy
10-25-2012, 10:01 AM
#18
Joined: Feb 2012
Location: Norway
Posts: 67
Crashing for me as well. It says Director class error.
I'm on iphone4.
10-25-2012, 10:37 AM
#19
Joined: Sep 2012
Posts: 14
I was getting director class errors, so I uninstalled and reinstalled as per their update instructions and so far no further errors. However, I have no clue what is going on with Prime level 7, just a black hole? Nothing seems to happen, what am I missing here, anyone?
10-25-2012, 11:01 AM
#20
Joined: Feb 2012
Location: Norway
Posts: 67
Thanks, reinstall did the trick. Didn't read update instructions.