★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Need For Speed doesn't work on 3.0 help!

06-20-2009, 11:40 PM
#1
Joined: Apr 2009
Location: CA
Posts: 336
Need For Speed doesn't work on 3.0 help!

NFSU stopped working once I updated to 3.0. Every other app works fine. I tried re installing the game on the iPod and using the pc and still no go. Anyone else with this problem?

1st & 2nd gen iPod Touch 3.0
XBL, Plus+ and OpenFeint: TheKrazyRussian
Fav Dev/Game: Self Aware Games / Sentinel 2.
Beta tested for Ngmoco, EA and Insomniac Games.
06-20-2009, 11:42 PM
#2
Joined: Apr 2009
Location: In your pants
Posts: 1,624
Doesn't work for me either, when I opened it up, it showed a black screen for like 5 seconds then returns to my springboard. Probably have to wait for EA to update it with 3.0 compatability.

EDIT: Still doesn't work after a restart.

10chars

Last edited by Masmo; 06-20-2009 at 11:49 PM.

06-20-2009, 11:43 PM
#3
Joined: Mar 2009
Posts: 1,657
No problem on the iPhone 3G S or iPhone 2G and iPod touch 2g so try restarting your iDevice. That seems to work

Quote:
Originally Posted by Somerandomdude View Post
...I vink you fail good sir. I don't vink vat yo get ze jok.
Proud Member of SAB
SAB Intelligence Officer
06-20-2009, 11:47 PM
#4
Joined: Apr 2009
Location: CA
Posts: 336
I tried it on 2 different iPods and restarted and still does not work. Looks like I am not the only one either. Guess all I can do is wait for an update.

Update:
It worked on one of the iPods for a bit and now it doesn't work again, weird.
No other App is giving me any problems, let alone not working at all.

1st & 2nd gen iPod Touch 3.0
XBL, Plus+ and OpenFeint: TheKrazyRussian
Fav Dev/Game: Self Aware Games / Sentinel 2.
Beta tested for Ngmoco, EA and Insomniac Games.

Last edited by TheKrazyRussian; 06-21-2009 at 12:49 AM.
06-21-2009, 02:30 AM
#5
Joined: Mar 2009
Posts: 1,087
Works well for me.using iphone 2g
06-21-2009, 02:39 AM
#6
Joined: Mar 2009
Posts: 395
It wasn't working for me, then I just used Free Memory, and now it works. I'm pretty sure if I restarted it would have had the same effect.
06-21-2009, 09:53 AM
#7
Joined: Nov 2008
Location: Kansas City, MO
Posts: 1,612
Quote:
Originally Posted by beetle004 View Post
Works well for me.using iphone 2g
Me too

Playing: FIFA 12 Monster Island Quarrel Deluxe FIFA Superstars Fix-It-Up
Waiting For: Trenches 2, Ultra Kid, Car Jack Streets 2, Star Command
Plus+, Game Center, Open Feint, Crystal, Gameloft Live: jecebn
06-21-2009, 11:17 AM
#8
Joined: Dec 2008
Location: England
Posts: 738
I've got a iPhone 3G with 3.0 and it works perfectly on mine.
06-21-2009, 11:30 AM
#9
Joined: Apr 2009
Location: Canada
Posts: 342
Just checked, and I have the same problem.
06-21-2009, 11:49 AM
#10
Joined: May 2009
Posts: 633
iPod Touch 2g, game works perfectly.