Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #561  
Old 12-29-2012, 04:47 AM
ChaosProdigy ChaosProdigy is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Boston
Posts: 879
Default

Hey Developers, how about a Christmas/New Years gift? We all had to deal with server instability, so can we get another Rune Sale discount 50% event?
Reply With Quote
  #562  
Old 12-31-2012, 07:02 PM
Yerti1 Yerti1 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 73
Default

Quote:
Originally Posted by ChaosProdigy View Post
Hey Developers, how about a Christmas/New Years gift? We all had to deal with server instability, so can we get another Rune Sale discount 50% event?
Agreed!!! I play this game everyday and get agitated at times, even said I wouldn't buy runes until it was fixed, but I enjoy it to much lol. Runes are expensive and it cost me around $15 to buy a single toon.
Reply With Quote
  #563  
Old 01-04-2013, 05:01 PM
Darkkula Darkkula is offline
Junior Member
iPad (3rd Gen), iOS 4.x
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Default Anyone have problem with update today?

I play it and suddenly got crash out from the game.. When i try to restarting hoc, it shows failed to update at the preloading screen.. Almost 4 hours now.. Btw, my ingame name is darkkula.. Favourite heroes would be phase master, archer, kuirras, assassin, demon lord, and gunner, in order sequence.. Now rank at 195 on 5v5.. If it wasnt for many noob team, might i have got into top 100 now.. Hahaha.. Nice to see this threads..
Reply With Quote
  #564  
Old 01-04-2013, 05:29 PM
ivansodi ivansodi is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 7
Default

In my opinion its a great game, too bad that the servers are not up to the chalenge, theres a lot of bugs. Recently when i open the game it says update failed and it keps that way, does anyone knows how to fix this? Thanks in advance.
Reply With Quote
  #565  
Old 01-04-2013, 07:48 PM
Scope_Reflex Scope_Reflex is offline
Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 61
Default

So can you play this without wifi access. I know there is single player, but I'm going on a car trip and was just wondering.
Reply With Quote
  #566  
Old 01-04-2013, 11:10 PM
ChaosProdigy ChaosProdigy is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Boston
Posts: 879
Default

Quote:
Originally Posted by Scope_Reflex View Post
So can you play this without wifi access. I know there is single player, but I'm going on a car trip and was just wondering.
You can play on 3g or better solo coop and online
Reply With Quote
  #567  
Old 01-06-2013, 06:39 PM
relog relog is offline
Senior Member
iPhone 5, iOS 6.x
 
Join Date: Nov 2012
Location: 東京,日本
Posts: 111
Default

Quote:
Originally Posted by Darkkula View Post
I play it and suddenly got crash out from the game.. When i try to restarting hoc, it shows failed to update at the preloading screen.. Almost 4 hours now.. Btw, my ingame name is darkkula.. Favourite heroes would be phase master, archer, kuirras, assassin, demon lord, and gunner, in order sequence.. Now rank at 195 on 5v5.. If it wasnt for many noob team, might i have got into top 100 now.. Hahaha.. Nice to see this threads..
how to play rank match? i always tried to play but it seems hard to connect so i play custom match

and btw the gameloft account HOC you using on ios can be use on android HOC ios?
Reply With Quote
  #568  
Old 01-07-2013, 10:04 AM
ChaosProdigy ChaosProdigy is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Boston
Posts: 879
Default

Quote:
Originally Posted by relog View Post
how to play rank match? i always tried to play but it seems hard to connect so i play custom match

and btw the gameloft account HOC you using on ios can be use on android HOC ios?
At the "Play" tab press the giant 3v3 or 5v5 button (its the whole button above the "Co-Op" tab. Then you wait for a game to start. Alternatively if you have atleast 2 friend list persons online and available, you can open the friends page and the 2nd tab choose "team, 3v3, pvp" then invite your friend list to the game and click "Start". This method usually takes longer to start.

IOS Account that you try to use on Android will just show you as LVL 0 as if you just started, so yes you can use your account, but no it will not keep your progress between operating systems. -Note you cannot compete against android if you are on IOS and vice versa.
Reply With Quote
  #569  
Old 01-07-2013, 10:07 AM
ChaosProdigy ChaosProdigy is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Boston
Posts: 879
Default

Don't forget to check out the Hero guides on the biggest most active HoC fan website:

http://heroesoforderandchaosforum.com/index.php
Reply With Quote
  #570  
Old 01-07-2013, 10:31 AM
relog relog is offline
Senior Member
iPhone 5, iOS 6.x
 
Join Date: Nov 2012
Location: 東京,日本
Posts: 111
Default

i hope we can play with android users because almost my friend are using android
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent