★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

3.0/Rolando 2 Question

07-04-2009, 03:32 AM
#1
Joined: Jul 2009
Posts: 812
3.0/Rolando 2 Question

I downloaded Rolando 2, but I don't have 3.0 yeah way for me to pay attention lol. It turns out Rolando 2 won't even sync to my ipod touch 2nd gen now. My question is will it sync to it when i upgrade to 3.0?
07-04-2009, 03:33 AM
#2
Joined: Dec 2008
Location: Sacramento, CA
Posts: 4,568
Yes it will sync to your device once it is on 3.0

Twitter: @Zincous
07-04-2009, 03:34 AM
#3
Joined: Jul 2009
Posts: 812
Quote:
Originally Posted by Zincous View Post
Yes it will sync to your device once it is on 3.0
Awesome. Thank you
07-04-2009, 08:58 AM
#4
Joined: Apr 2009
Location: Canada
Posts: 342
There's an update coming to support 2.2.1, if you don't feel like purchasing 3.0. Though who knows when that is. =/