★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Call of Duty Strike Team, AcTivate add me thread

09-06-2013, 07:30 PM
#1
Senior Member [Original Poster]
Joined: Nov 2011
Posts: 4,400
Call of Duty Strike Team, AcTivate add me thread

There seems to be a challenge friends in the game but it requires an AcTivate account.
So anybody interested in those challenges, add your AcTivate username here.

Mine is same as everywhere, Rip73.
09-06-2013, 10:50 PM
#2
Joined: Jul 2012
Posts: 7,702
Thanks man, will add you.


I'm JCho133 for those on the thread

Last edited by JCho133; 09-06-2013 at 10:52 PM.

09-06-2013, 11:01 PM
#3
Joined: Nov 2011
Posts: 178
Mine's WAV80
09-07-2013, 03:53 AM
#4
Joined: Sep 2010
Location: Philipines
Posts: 307
mines: akosiako

Gamecenter username: marker1c. Now playing: Xcom Enemy unknown, Shadowrun Returns, LASW
09-07-2013, 08:27 AM
#5
chrisblack22
09-07-2013, 11:12 AM
#6
Joined: Dec 2009
Posts: 2,865
Mine's " personunknown " I've sent an friend invite to everyone here except chrisblack22 ( your name's not coming up for some reason)

Drat!

Last edited by WCFields; 09-07-2013 at 11:22 AM. Reason: The usual
09-08-2013, 05:24 AM
#7
Joined: Oct 2010
Location: Scotland, UK
Posts: 598
You can add me at the same name as my username here, RebornProphet.
09-08-2013, 08:15 AM
#8
Joined: Dec 2009
Location: Denmark
Posts: 438
Zemar
09-09-2013, 06:38 PM
#9
Joined: May 2012
Location: USA
Posts: 6,755
jbruu11. Someone stole my usual name.
09-09-2013, 07:15 PM
#10
Joined: Jun 2012
Location: Indonesia
Posts: 973
Send a message via Skype™ to 2133
2133. For once it ain't stolen.