Post and thread dates are wrong.

09-26-2013, 07:38 AM
#1
Post and thread dates are wrong.

Hope I'm asking this in the right place, above posts in the forums it shows the date and time incorrect tyke by quite a bit, ie posts made in last few days show as being made in feb 2014. Is there a way I can change this as I got excited thinking a game had gone free when actually it was post from Yonks ago.

I've updated my profile etc so that it says my location is correct etc.

Thanks.
09-26-2013, 11:33 AM
#2
Quote:
Originally Posted by cloudpuff View Post
Hope I'm asking this in the right place, above posts in the forums it shows the date and time incorrect tyke by quite a bit, ie posts made in last few days show as being made in feb 2014. Is there a way I can change this as I got excited thinking a game had gone free when actually it was post from Yonks ago.

I've updated my profile etc so that it says my location is correct etc.

Thanks.
Can you post a screenshot of what you are talking about?

arn

09-26-2013, 05:35 PM
#3
Just picked a random thread to screen shot. If you look at the orange header it says it was posted in 2014, when I view all the threads before viewing they say the last post was 2014 etc.

Hopefully my screen shot will be here.
Attached Images
File Type: jpg image.jpg (267.4 KB, 6 views)
09-26-2013, 05:37 PM
#4
And here's screen shot of the listings with wrong years.
Attached Images
File Type: jpg image.jpg (172.7 KB, 4 views)
09-27-2013, 01:53 AM
#5
Quote:
Originally Posted by cloudpuff View Post
And here's screen shot of the listings with wrong years.
strange. I'll have to look at it closer.

Can you test something for me. Can you log-in on a computer web browser and tell me if the dates are wrong there too?

http://forums.toucharcade.com/forumdisplay.php?f=3

arn
09-27-2013, 03:08 AM
#6
I've just had a look and it's also wrong on the website too, for me it is anyways.

It's no biggy, just makes it difficult to know how recent the posts are for me, thanks for your help.

Edited to add, another weird thing, when I log out and view the forum index the dates are correct, when I log in, it's back to 2014.

Last edited by cloudpuff; 09-27-2013 at 03:11 AM.
09-27-2013, 03:26 AM
#7
Think I might have fixed it, I went into the time settings on the website and turned on dst detection and it seems to have fixed it. Thanks again for taking time to read and help me.