Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Other > Site Feedback and News

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-05-2013, 06:12 PM
Britt Britt is offline
Member
iPhone 5, iOS 7.x
 
Join Date: Nov 2011
Location: New York City
Posts: 44
Default Possible to change user name?

Hi,

This perhaps is a really silly question, but my user name reflects the previous company I worked for, and I would like to change my user name. There does not seem to be an option for that in the user control panel. Does anyone know if that is possible?

thanks!!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-05-2013, 06:25 PM
Coldar Coldar is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 7.x
 
Join Date: Dec 2008
Location: Upstate NY/USA
Posts: 2,237
Default

Sorry but its not possible to change once branded.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-06-2013, 12:15 PM
psj3809 psj3809 is online now
Moderator
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Jan 2011
Location: England
Posts: 8,879
Default

With only 44 posts i would simply create a new account (and we'll lock your old one down).
Reply With Quote
  #4  
Old 10-16-2013, 02:16 PM
Vovin Vovin is offline
Senior Member
iPhone 6, iOS 8.x
 
Join Date: Nov 2009
Location: Germany
Posts: 8,245
Default

An admin, such as Eli, can change your name easily.
Send him a message and maybe your wish is fulfilled. Especially when you're on the developers side.
Tho, a name change only happens very very rarely. For a good reason.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent