Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > Jailbreaking and Installer Apps

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-06-2009, 11:26 AM
NomaD NomaD is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Jun 2009
Location: California
Posts: 1,464
Default Will I lose my Jailbreak?

if i plug my iphone into a new computer, am i gonna lose my jailbreak?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-06-2009, 11:38 AM
wootbean wootbean is offline
Senior Member
iPhone 4, OS 4.x
 
Join Date: Feb 2009
Location: the next whiskey bar
Posts: 5,557
Default

Do you mean syncing it with antoher computer?
Reply With Quote
  #3  
Old 09-06-2009, 04:01 PM
Weebler Weebler is offline
Senior Member
iPod Touch (2nd Gen), OS 4.x
 
Join Date: Aug 2009
Location: Pennsylvania
Posts: 458
Default

Nope. I switched my iPod to another computer a little while ago, and so problem.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-06-2009, 10:21 PM
marlenedegrood marlenedegrood is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 5.x
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 562
Default

Interesting question ..... I have 2 computers but with iTunes/Apple Store .... you can't have an iPhone sync to more than 1 computer .... with a jailbroken iPhone is there a way to bypass this restriction?
Reply With Quote
  #5  
Old 09-07-2009, 02:38 AM
NomaD NomaD is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Jun 2009
Location: California
Posts: 1,464
Default

Quote:
Originally Posted by wootbean View Post
Do you mean syncing it with antoher computer?
yes lol
Reply With Quote
  #6  
Old 09-07-2009, 09:41 AM
wootbean wootbean is offline
Senior Member
iPhone 4, OS 4.x
 
Join Date: Feb 2009
Location: the next whiskey bar
Posts: 5,557
Default

Quote:
Originally Posted by NomaD View Post
yes lol
oh lol
nope nothing happens to your jailbreak
Reply With Quote
  #7  
Old 09-07-2009, 10:50 AM
NomaD NomaD is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Jun 2009
Location: California
Posts: 1,464
Default

Quote:
Originally Posted by wootbean View Post
oh lol
nope nothing happens to your jailbreak
ah, ok.... just gonna lose $100 worth of apps.....
Reply With Quote
  #8  
Old 09-10-2009, 05:46 PM
ShadowsFall ShadowsFall is offline
Senior Member
iPod Touch (2nd Gen)
 
Join Date: May 2009
Location: TA 09'
Posts: 2,010
Default

Quote:
Originally Posted by NomaD View Post
ah, ok.... just gonna lose $100 worth of apps.....
What do you mean by that?

And no, Of course not, I guess you're new to Jailbreaking, you won't lose your apps, Cydia, SB settings, Winterboard, etc. if you just plug it in your computer... Won't you need to charge it anyways?

But don't download the new 3.1 firmware (there's no Jailbreak for that yet), kinda sucks for me since I forgot about that D:, now i gota wait a week or so for a new Jailbreak for 3.1 (i'll take beta too!!!) D:
Reply With Quote
  #9  
Old 09-10-2009, 06:22 PM
NomaD NomaD is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Jun 2009
Location: California
Posts: 1,464
Default

Quote:
Originally Posted by ShadowsFall View Post
What do you mean by that?

And no, Of course not, I guess you're new to Jailbreaking, you won't lose your apps, Cydia, SB settings, Winterboard, etc. if you just plug it in your computer... Won't you need to charge it anyways?

But don't download the new 3.1 firmware (there's no Jailbreak for that yet), kinda sucks for me since I forgot about that D:, now i gota wait a week or so for a new Jailbreak for 3.1 (i'll take beta too!!!) D:
not new to jailbreaking, been doing it for 2 years lmao...but this is the first time ive had to plug it into my computer after my harddrive was wiped clean, and it erased all the music on my nano. and yes, you can jailbreak 3.1, it just doesnt install cydia.
Reply With Quote
  #10  
Old 09-10-2009, 06:35 PM
wootbean wootbean is offline
Senior Member
iPhone 4, OS 4.x
 
Join Date: Feb 2009
Location: the next whiskey bar
Posts: 5,557
Default

doesn't install cydia, no point in jailbreaking then lol

I am now temporarily unjailbroken, but you can tell it's been jailbroken because it doesn't say "iPod" in the top left corner, though I wish I'd put something better up there. now it's stuck for a couple weeks
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent